Ευθύμης Ζησάκης: Σχολιάζει την αποχώρηση του από το «Μαριχουάνα Stop»
Showbiz

Ευθύμης Ζησάκης: Σχολιάζει την αποχώρηση του από το «Μαριχουάνα Stop»

Ο Ευθύμης Ζησάκης για τέσσερις σεζόν συμμετείχε στην επιτυχημένη σειρά «Το σόι σου», ενώ τώρα τον βλέπουμε στο σίριαλ του ΑΝΤ1 «Κάνε γονείς να δεις καλό».

Ο ηθοποιός σε συνέντευξή του ανέφερε γιατί δεν συνέχισε στον Alpha και σχολίασε τη δήλωση του Γιώργου Βάλαρη, ο οποίος είπε ότι τον απομάκρυνε από το «Μαριχουάνα Stop» επειδή δεν ήταν συνεπής.

Πώς άφησε την... ασφάλεια μιας επιτυχίας για να μπει σε μια σειρά που σημειώνει μεν επιτυχία, αλλά όταν είπε το «ναι» για να συμμετάσχει δεν γνώριζε ποια θα είναι η τύχη της...

«Τελείωσε η συνεργασία μου με τον Alpha και "Το σόι σου" για να πάω κάπου αλλού» λέει και προσθέτει: «Απλώς, έκλεισε σ κύκλος του ρόλου μου. Το σίριαλ το παρακολουθώ και θέλω να πηγαίνει καλά, γιατί είναι ένα πολύ σημαντικό κομμάτι της καριέρας μου».

Όσο για τη δήλωση που έκανε ο Γιώργος Βάλαρης ότι τον απομάκρυνε από την παράσταση «Μαριχουάνα Stop!» γιατί δεν ήταν συνεπής τόνισε στην Espresso: «Εγώ θα είμαι πλέον στο "Τοc Τοc" με τον Κώστα Σπυρόπουλο κι έχω ξεκινήσει ήδη πρόβες... Για όλα τα αλλά που γράφονται δεν θέλω να σχολιάσω τίποτα!».

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved