Όθωνας Μεταξάς: «Τα social είναι ένα «παιχνίδι» που δεν μπορούσα ποτέ να ακολουθήσω»
Showbiz

Όθωνας Μεταξάς: «Τα social είναι ένα «παιχνίδι» που δεν μπορούσα ποτέ να ακολουθήσω»

Τις περισσότερες ώρες της ημέρας τις περνάει μόνος του συνειδητά ο Όθωνας Μεταξάς, ο οποίος τους τελευταίους 8 μήνες έχει επιλέξει να βγαίνει ελάχιστα από το σπίτι του.

Ο γνωστός ηθοποιός μίλησε στο περιοδικό ΛΟΙΠΟΝ και αποκάλυψε πως έχει «κλείσει» τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και ασχολείται με τη ριζική ανακαίνιση του σπιτιού της μητέρας του, στο οποίο ετοιμάζεται να μετακομίσει σε λίγο καιρό, μόλις ολοκληρωθούν οι εργασίες στις οποίες κι εκείνος συμμετέχει ενεργά.

«Κάνω μια... επανεκκίνηση. Απέχω τους τελευταίους περίπου 8 μήνες και από τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Τα social είναι ένα «παιχνίδι» που δεν μπορούσα ποτέ να το ακολουθήσω, από το 2012 που άνοιξα το facebook και κάνα δυο χρόνια που έχω το Instagram στο οποίο μέσα σε 2,5 χρόνια έχω κάνει γύρω στις 50 δημοσιεύσεις. Η τελευταία δημοσίευση ήταν πριν από 10 μήνες.

Λένε ότι είναι απαραίτητο, ότι είναι μέρος της δουλειάς, αλλά εγώ δεν μπορώ να το διαχειριστώ. Πρέπει να αρχίσεις να χάνεις τον εαυτό σου, τις προσωπικές στιγμές σου να τις δημοσιεύεις; να κοιτάς ποια στιγμή σου θα: «πουλήσει» και τι θα γράψεις; Αυτό εμένα, με το χαρακτήρα που έχω, με ξεπερνάει. Με κουράζει να σκέφτομαι ποια στιγμή της προσωπικής ζωής μου πρέπει να δημοσιεύσω», λέει στο Λοιπόν.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved