Eλπίδα: «Είδα τη δική μου ιδέα να παίρνει σάρκα και οστά από άλλον καλλιτέχνη»
Showbiz

Eλπίδα: «Είδα τη δική μου ιδέα να παίρνει σάρκα και οστά από άλλον καλλιτέχνη»

Η Ελπίδα σε πρόσφατη συνέντευξή της, εξηγεί τον λόγο που μένει στο σπίτι της και αν το έχει μετανιώσει.

Το 1997 συνεργάστηκε με τα Ημισκούμπρια στη διασκευή του τραγουδιού «Ντισκοτέκ», το οποίο έγινε το απόλυτο hit της χρονιάς.

«Μετά τη συνεργασία με τα Ημισκούμπρια, είχα ετοιμάσει ορισμένα κομμάτια και μια ιδέα, που την πήγα σε τρεις δισκογραφικές εταιρείες. Ενώ σε μια από αυτές εισέπραξα θετική απάντηση, ύστερα από τρεις μήνες είδα τη δική μου ιδέα να παίρνει σάρκα και οστά από άλλον καλλιτέχνη. Εκεί ενοχλήθηκα και είπα μέσα μου "τι κάνω;". Ουσιαστικά, μου έκλεψαν την ιδέα».

Από το 1997 μέχρι και το 2010 είναι στο σπίτι, χωρίς να έχει καμία διάθεση να ασχοληθεί με το τραγούδι. «Αυτά τα χρόνια μου έγιναν προτάσεις, αλλά δεν με ενδιέφερε. Είπα μέσα μου πως «ό,τι έκανα έκανα». Δεν μετάνιωσα καθόλου που έμεινα εκτός. Βέβαια, δεν σου κρύβω ότι το μουσικό σαράκι με έτρωγε. Εκτός από τη μουσική, είχα και την αγάπη του κόσμου, που την ένιωθα πάντα και σε όλες τις φάσεις της ζωής μου. Η πιο συχνή απορία των ανθρώπων όταν με συναντούσαν ήταν η εξής ατάκα: “Γιατί δεν τραγουδάς; Ακούμε τόσα πράγματα και λείπεις εσύ;"». Αυτή η αγάπη του κόσμου ήταν εκείνη που την οδήγησε να συμμετάσχει στο μουσικό σόου του Μega Just the 2 of Us που προβλήθηκε το 2010. «Με πήρε τηλέφωνο η Ελενα Κατραβά και μου ζήτησε να κάνουμε -ένα ραντεβού. Στην αρχή μου πρότειναν να βρίσκομαι στην κριτική επιτροπή. Επειδή έλειπα από το τραγούδι αρκετά χρόνια, προτίμησα να συμμετάσχω ως coach και να τραγουδάω. Μου έδωσαν για παρτενέρ τον Θεοχάρη Ιωαννίδη και παραμείναμε για δέκα επεισόδια. Η συγκεκριμένη συμμετοχή έκανε καλό στην ψυχή μου», λέει στο People.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved