Λαζόπουλος-Φασουλής μαζί στη θεατρική σκηνή μετά από πολλά χρόνια!
Showbiz

Λαζόπουλος-Φασουλής μαζί στη θεατρική σκηνή μετά από πολλά χρόνια!

Εντατικές πρόβες στα «Χτυποκάρδια στο θρανίο» κάνει ο Λάκης Λαζόπουλος, µιας και η πρεμιέρα της φιλόδοξης παράστασης έχει προγραµµατιστεί για τις 25 Οκτωβρίου.

Σύµφωνα µε πληροφορίες, δεν «πείραξε» τη θρυλική κωµωδία του «µετρ» Αλέκου Σακελλάριου, την οποία θεωρεί αξεπέραστη, και η µόνη «επέµβασή» του είναι σε προθήκες κινηµατογραφικές που θα προβάλλονται στο σκηνικό. Σε μία από τις σκηνές θα απολαύσουµε τον ίδιο µε τους Σταμάτη Φασουλή, Μαρία Καβογιάννη και Μίρκα Παπακωνσταντίνου.

Όσο για το τι ετοιµάζει ο πολυσχιδής δηµιουργός για τη συνέχεια; Σύμφωνα με τη Realnews, θα περιοδεύσει ανά τον κόσµο µε ένα one man show, το οποίο θα «φωτίζει» την ιστορία της χώρας µας και τη σηµερινή της εικόνα µε βιτριολικό τρόπο.

Για το σπέσιαλ γκεστ των Λαζόπουλου-Φασουλή στα «Χτυποκάρδια στο θρανίο», αξίζει να πούµε ότι υπάρχουν σκέψεις για να παίξουν µαζί τον επόµενο χειµώνα. Στο τραπέζι των συσκέψεων έχουν πέσει πολλά έργα, χωρίς να έχει κλειστεί κάτι. Θα είναι ωραίο, όµως, να τους δούµε ξανά στη σκηνή µετά από πολλά-πολλά χρόνια.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved