Μάκης Παντζόπουλος: Βγήκε για φαγητό με την πεθερά του
Showbiz

Μάκης Παντζόπουλος: Βγήκε για φαγητό με την πεθερά του

O Μάκης Παντζόπουλος βγήκε για φαγητό με ξανθιά, αλλά δεν ήταν η Ελένη Μενεγάκη!

Το μεσημέρι του περασμένου Σαββάτου, ο επιχειρηματίας βρέθηκε σε γνωστό steak house του Περιστερίου, συνοδεύοντας την κομψή πεθερά του Ζέτα Μισόκαλου.

Ντυμένος με τζιν, T-shirt και αθλητικά παπούτσια, ο σύζυγος της Ελένης Μενεγάκη κάθισε δίπλα στην κυρία Ζέτα, η οποία διαθέτει τακτ και δεν είπε πολλά στο τραπέζι εκτός από τα τυπικά, τις χαιρετούρες και τις συστάσεις. Μόνο μία φορά σηκώθηκε και βγήκε εκτός σάλας για να μιλήσει στο κινητό της.

Σύμφωνα με την espresso, γρήγορα το τραπέζι του γοητευτικού Μάκη έγινε talk of the restaurant, αφού οι θαμώνες μπορεί να τον αναγνώρισαν με καθυστέρηση, αλλά από τη στιγμή που έγινε αυτό και μετά δεν ξεκόλλησαν τα μάτια τους από πάνω του. Τα κεφάλια τους, μάλιστα, πήγαιναν πέρα δώθε, αφού κοιτούσαν μία προς την πλευρά του και μία προς την κεντρική είσοδο, περιμένοντας την άφιξη της Μενεγάκη, η οποία όμως δεν εμφανίστηκε.

Ο επιχειρηματίας σύζυγος της ωραίας Ελένης όση ώρα κάθισε στο μαγαζί έδωσε ρεσιτάλ χιούμορ! Ήταν πραγματικά σε μεγάλα κέφια, λέγοντας συνεχώς αστεία, με τους φίλους του να γελούν μέχρι δακρύων.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved