Ελένη Καστάνη: «Πρέπει να χωρίζεις νέος και όχι ύστερα από 30 χρόνια»
Showbiz

Ελένη Καστάνη: «Πρέπει να χωρίζεις νέος και όχι ύστερα από 30 χρόνια»

Η Ελένη Καστάνη επέστρεψε στην τηλεόραση μέσα από την σειρά «Κάνε γονείς να δεις καλό». 

Πρόκειται για μια σειρά που έχει ξεχωρίσει από το πρώτο κιόλας επεισόδιο και έχει χαρίσει στιγμές γέλιου στους τηλεθεατές.

«Πριν από λίγες μέρες έκανα ένα ταξίδι στην Αγγλία για να δω τον γιο μου και η αεροσυνοδός στο γκισέ με τα εισιτήρια μου είπε: «Κυρία Καστάνη, πολύ γέλασα με τον νέο σας ρόλο. Μα, να σας χωρίσει ύστερα από 30 χρόνια γάμου;» Πραγματικά το χάρηκα με την ψυχή μου, γιατί μιλάμε για μια σειρά που μόλις ξεκίνησε. Αυτή η φράση «μας κάνατε και γελάσαμε» για τον ηθοποιό είναι η αναγνώριση της δουλειάς του» είπε στην espresso και συνέχισε:

«Φέτος προτίμησα να κάνω μόνο τηλεόραση για ν’ αφοσιωθώ σ’ αυτήν. Τα γυρίσματα είναι πολύωρα, αφού έχουμε να κάνουμε με μια σειρά που παίζεται δυο φορές την εβδομάδα. Και δεν το έχω μετανιώσει, αφού πρόκειται για μια εξαιρετική κωμωδία με καλογραμμένους διαλόγους. Η Αλέκα, λοιπόν, δεν έχει πιστέψει ότι έχει χωρίσει. Δεν το έχει χωνέψει. Στην πραγματικότητα, αυτές που χωρίζουν τους άνδρες τους είναι οι γυναίκες. Σπάνια θα δεις Έλληνα άνδρα να χαλάει το σπιτικό του, να φεύγει από την ασφάλειά του, κι αυτό είναι το εντυπωσιακό. Στην ελληνική κοινωνία θα ήθελα να χώριζαν οι άνθρωποι όταν θα έπρεπε και όχι μετά από 30 χρόνια. Όταν χωρίζεις νεότερος, μπορεί να κάνεις μια νέα αρχή, αλλά και να μη ζήσουν τα παιδιά σου σ’ ένα αρρωστημένο περιβάλλον»

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved