My style rocks: Κάτια Πλούμη: «Η Μπέτυ Μαγγίρα με προσέβαλε»
Showbiz

My style rocks: Κάτια Πλούμη: «Η Μπέτυ Μαγγίρα με προσέβαλε»

Η Κάτια Πλούμη έχει αποχωρήσει από το My style rocks και υποστηρίζει ότι η Μπέτυ Μαγγίρα την προσέβαλε κατά την διάρκεια που ήταν στο παιχνίδι. 

Η διαγωνιζόμενη προσπαθεί να καταλάβει για ποιον λόγο η κριτής είχε αυτή την στάση απέναντί της.

«Η Μπέττυ με προσέβαλε. Παράφρασε σατιρικά το τραγούδι «άπονε» της Μάρθας Καραγιάννη και είπε τραγουδιστά «πονέσανε τα ματάκια μου» για τα ρούχα μου. Δεν ήταν αστείο. Με προσέβαλε ως άνθρωπο. Και το αντιλήφθηκε και ο κόσμος» είπε στην espresso και συνέχισε: «Μέχρι και ο Κουδουνάρης είπε: Δεν είναι τόσο κακιά» Ε, από εκεί και μετά ήθελα κι εγώ ν’ αποχωρήσω. Δεν ήμουν ο εαυτός μου, ούτε έντονη παρουσία είχα όπως στην αρχή ούτε ήθελα να δείξω κάτι παραπάνω. Αποφάσισε ότι δεν μου ταιριάζει και δεν μου πάει τελικά αυτή η εκπομπή»

Η Κάτια Πλούμη υποστηρίζει ότι η στάση της Μπέτυς Μαγγίρα ήταν αρνητική απέναντί της. «Δεν θέλω να πιστέψω ότι ήταν εμπαθής ή ότι είχε προσωπικά με μένα. Είναι τραβηγμένο. Αλλά, από την άλλη, το έγραψαν πολλά sites κι όταν είδα όλα τα βίντεο μαζεμένα, πραγματικά κάτι πήγαινε στραβά. Νομίζω πως αυτή η στάση ξεκίνησε από τότε που της είπα ότι «δεν μπορούμε να είμαστε όλες 50 κιλά»

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved