Μέμος Μπεγνής: «Ζούμε σε μια εποχή στεγνή. Χωρίς συναισθήματα, ρομαντισμό, πάθος»
Showbiz

Μέμος Μπεγνής: «Ζούμε σε μια εποχή στεγνή. Χωρίς συναισθήματα, ρομαντισμό, πάθος»

Ο Μέμος Μπεγνής θα υποδυθεί τον «Κωνσταντίνο» Καραμάνο» στην παράσταση «Μάγισσες της Σμύρνης» που είναι βασισμένη στο ομώνυμο βιβλίο της Μάρας Μεϊμαρίδη και ανεβαίνει από τον «μάγο της σκηνοθεσίας» Σταμάτη Φασουλή.

Ο ηθοποιός σε πρόσφατη συνέντευξη του, μίλησε για τον ρόλο του και την ατάκα που έχει ξεχωρίσει και για το αν τον ενοχλεί που παίζεται ακόμα και σήμερα σε επαναλήψεις το «Ακρως οικογενειακόν».

Νέος μπον βιβέρ, επιφανής κι ερωτύλος, που μπλέκεται στα δίχτυα της Κατίνας. Ευγενικός και ταλαντούχος, σε κερδίζει με το βλέμμα αλλά και τον λόγο του. Είναι από εκείνους τους λίγους που καθώς σου μιλούν σε ταξιδεύουν: «Με τη Σμαράγδα Καρύδη και τη Μίρκα Παπακωνσταντίνου έχω δουλέψει στο παρελθόν και τις αγαπώ πολύ. Με τη Μαρία Καβογιάννη ποτέ. Είναι πραγματικά μεγάλη μου χαρά αυτή η συνεργασία. Είναι αυτό που λένε "έδεσε το γλυκό". Υπέροχες γυναίκες, υπέροχες ηθοποιοί. Μαγική παράσταση. Εχει τα πάντα: εξαίρετους ηθοποιούς, απίστευτα σκηνικά, υπέροχη απόδοση και σκηνοθεσία, φώτα μαγικά από τον Λευτέρη Παυλόπουλο». Μίλησε για τον ρόλο και τις ατάκες του και ξεχώρισε μία... «θέλω να σε βλέπω κάθε μέρα. Ολη μέρα. Ολη νύχτα. Τι μου 'χεις κάνει; Δεν με νοιάζει τίποτα πια. Τι θα πει η Σμύρνη, τι θα πει ο αδελφός μου, αν θα το μάθει η γυναίκα μου... στα παλιά μου τα παπούτσια, θέλω να γυρνάμε μαζί, παντού. Είσαι πάνω από τον έρωτα. Είσαι πάθος. Το πάθος μου το μεγάλο». Και ο ηθοποιός σχολίασε: «Κανείς πια δεν μιλά έτσι. Ζούμε σε μια εποχή στεγνή. Χωρίς συναισθήματα, ρομαντισμό, πάθος. Τότε ήταν μια εποχή που τα ήθη και τα έθιμα ήταν τελείως διαφορετικά από το σήμερα και δεν τα είχαμε όλα στο πιάτο. Επρεπε να κοπιάσουμε για να τα κατακτήσουμε». Τον Μέμο Μπεγνή τον γνωρίσαμε καλύτερα μέρα από την τηλεόραση και τη σειρά «Ακρως οικογενειακόν», που παίζεται ακόμα και σήμερα σε επαναλήψεις, πράγμα που δεν ενοχλεί καθόλου τον ηθοποιό... Ισα - ίσα. «Είναι σπουδαίο μια σειρά που έκανες πριν από 18 χρόνια να παίζεται ακόμα, να είναι πια κλασική και να κάνει πολύ υψηλά νούμερα, που ούτε καινούργιες σειρές δεν κάνουν... Βρίσκω σπουδαίο να συζητιέται ακόμα ο Αρης», λέει στο Secret.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved