Ελένη Ψυχούλη: «Είχα πιο δύσκολες φιλίες παρά έρωτες»
Showbiz

Ελένη Ψυχούλη: «Είχα πιο δύσκολες φιλίες παρά έρωτες»

Είναι ερωτευμένη και το δηλώνει!

Η κριτικός γεύσης Ελένη Ψυχούλη, σε πρόσφατη συνέντευξή της μίλησε για τον άντρα της ζωής της, με τον οποίο πετάνε στα σύννεφα και για το αν στο παρελθόν είχε δύσκολους έρωτες.

Είχες δύσκολους έρωτες;

«Όχι, πιο δύσκολες φιλίες είχα. Στους έρωτες δεν είμαι της άποψης του «προσπαθώ». Αν προσπαθήσεις για τον άλλον, πάει να πει ότι δεν υπάρχει έρωτας. Αρα, καλύτερα να το σταματήσεις όσο είναι καιρός για να μην εξευτελιστείς. Στον έρωτα ήμουν πάντα της αξιοπρέπειας. Τα πράγματα πρέπει να γίνονται. αυτόματα και μακάρι να τελείωναν και αυτόματα. Εγώ στο τέλος που αρχίζουν τα προβληματάκια φεύγω. Δεν έδινα ούτε εξηγήσεις ούτε τίποτα. Τσάμπα κουβέντες. Δεν σφάχτηκα ποτέ ρε κανέναν. Μπορεί να ήθελε να με σφάξει, αλλά εγώ δεν σφάχτηκα. Έφευγα και δεν με έβρισκες με τίποτα».

Τώρα με τον άντρα σου πώς είσαι;

« Ένας ποιητής έχει γράψει «ο μεγαλύτερος έρωτας είναι πάντα ο τελευταίος». Είμαι ερωτευμένη εδώ και τέσσερα χρόνια με τον άντρα μου. Πρώτη φορά το ζω αυτό. Όταν βρεις έναν άνθρωπο να σου μοιάζει, κρατάει ο έρωτας. Με τον άντρα μου ονειρευόμαστε τα ίδια πράγματα. Είμαστε όλη μέρα μαζί, δεν χωρίζουμε ποτέ. Έχει μια πολύ γυναικεία πλευρά και εγώ έχω μια πολύ αντρική πλευρά. Αυτά έρχονται και κουμπώνουν. Είμαστε δύο Peter Pan. Πετάμε λίγο στα σύννεφα αλλά πετάμε μαζί. Κοιταζόμαστε και λέμε «Πάμε εκεί;». Και πάμε! Είμαστε συνεχώς με δύο βαλίτσες στο χέρι. Μια κόκκινη και μια μοβ. Και ονειρευόμαστε ότι κάποτε μπορεί να ζούμε σε μια παραλία και να κάνουμε ένα μικρό εστιατόριο», λέει στο Down Town.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved