Νέλλη Γκίνη: «Έχουν περάσει σχέσεις στη ζωή μου, αλλά έρωτες σημαντικοί ήταν τρεις άνθρωποι»
Showbiz

Νέλλη Γκίνη: «Έχουν περάσει σχέσεις στη ζωή μου, αλλά έρωτες σημαντικοί ήταν τρεις άνθρωποι»

Η Νέλλη Γκίνη σε συνέντευξή της αναφέρθηκε στην προσωπική της ζωή.

Προσωπικά πώς είσαι;

Είμαι πολύ καλά. Αν ρωτάς αν έχω κάποια σχέση στη ζωή μου, σου λέω πως δεν έχω τίποτα. Έχω το γιο μου, που είναι ο πιο σπουδαίος άντρας της ζωής μου και τα έχω όλα, είναι όλη μου η ζωή.

Μεγαλώνοντας δεν υπάρχει μεγαλύτερη ανάγκη συντροφικότητας;

Σίγουρα ναι, διότι τώρα ο γιος μου, ο Μάριος, έχει βρει το δρόμο του, δεν μένουμε πια μαζί, μένει μόνος του, ήταν καιρός. Τώρα μένω μόνη μου. Πολλές φορές έκανε τις αποδράσεις του. Παλεύει κι εκείνος μόνος του, σε αυτό μου έχει μοιάσει πολύ, δεν θέλει το: «Η μαμά του η Νέλλη Γκίνη». Τον ενοχλεί από την άποψη ότι είναι κι αυτός καλλιτέχνης, θέλει να κάνει κάποια πράγματα με τα δικά του φτερά. Γράφει μουσική, στίχους, κάνει τραγούδια και δεν θέλει να λένε ότι είναι ο γιος μου.

Πιστεύεις πως αν το πει, θα «ανοίξουν οι πόρτες»;

Δεν νομίζω ότι θα του κάνει καλό, πολύ κακό θα του κάνει. Δες πίσω. Για κάποιο λόγο δεν έχουν προκόψει τα παιδιά καλλιτεχνών. Ο Μάριος για το λόγο αυτό έχει αποκοπεί κι έχει κάνει καλά. Μου λένε πολλές φορές να τον βγάλω στη δημοσιότητα να μιλήσουμε μαζί, -απαντάω πως έχει δική του καριέρα κι αν θέλουν, να τον βρουν, να δουν τι κάνει.

Δεν θέλεις ένα σύντροφο δίπλα σου, να μοιράζεσαι την καθημερινότητα σου;

Είναι η πρώτη φορά που θα πω «ναι». Μέχρι τώρα έλεγα «όχι», ότι δεν με ενδιαφέρει. Τώρα έχω αρχίσει κι αισθάνομαι ότι θα ήθελα ένα σύντροφο στη ζωή μου, πού να έχουμε κοινά ενδιαφέροντα, να μπορούμε να βγαίνουμε και να μοιραστούμε κάποια πράγματα, γιατί είναι πολλές οι ώρες της μοναξιάς. Σίγουρα μου λείπει η συντροφικότητα, αλλά κι εδώ δεν θα κάνω εκπτώσεις. Πάντοτε, σε όλη την ερωτική ζωή μου, χτύπαγε το καμπανάκι, ο έρωτας με το βέλος. Έχουν περάσει σχέσεις στη ζωή μου, αλλά έρωτες σημαντικοί ήταν 3 άνθρωποι. Αυτοί οι τρεις άνθρωποι πέρασαν και με συγκλόνισαν, «έγραψαν» μέσα μου κι έχω να θυμάμαι πράγματα καλά κι άσχημα. Δεν είχα χρόνο να διαθέσω σ' ένα σύντροφο, δούλευα πάρα πολύ.

Πηγή: Λοιπόν

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved