Όθωνας Μεταξάς: «Μετακόμισα το σπίτι που έμενα από την ηλικία των 16 χρόνων μου, μέχρι τα 27 μου»
Showbiz

Όθωνας Μεταξάς: «Μετακόμισα το σπίτι που έμενα από την ηλικία των 16 χρόνων μου, μέχρι τα 27 μου»

Ο Όθωνας Μεταξάς μίλησε για τη μετακόμιση στο σπίτι της αείμνηστης μητέρας του και την απόφασή του να φύγει από το κέντρο της Αθήνας.

Μου είπες ότι αλλάζεις γειτονιά, από του Ψυρρή, που μένεις χρόνια, μετακομίζει στο σπίτι της αείμνηστης μητέρας σου.

Ναι, φεύγω και πηγαίνω στον Παράδεισο Αμαρουσίου. Με απασχόλησε κι αυτό τελευταία, γιατί έκανα μια ριζική ανακαίνιση στο σπίτι, η οποία μου έφαγε χρόνο και κόπο. Ήταν μια ανάγκη να το κάνω, ίσως η ανάγκη που προανέφερα. Η μητέρα μου έφυγε πριν από 4,5 χρόνια.

Με τον τρόπο αυτό κάνεις το δικό σου σπιτικό, νοικοκυρεύεσαι και ίσως αργότερα αποφασίσεις και να παντρευτείς;

Η πλάκα είναι -ότι -αυτό που λες μου το λένε όλοι, όταν τους λέω ότι φτιάχνω το σπίτι μου, το ανακαινίζω ριζικά. Με ρωτάνε: «Γιατί, παντρεύεσαι;» (Γέλια.) Είναι κάποια πράγματα που είναι συνυφασμένα με αυτό, αλλά όχι, δεν το κάνω επειδή παντρεύομαι, είναι στο πλαίσιο της προσωπικής αλλαγής.

Δεν θέλησες να το διατηρήσεις έτσι όπως το είχε η μητέρα σου όταν έμενε;

Το άλλαξα... όμως είναι το σπίτι της μαμάς και το άλλαξα προς το καλύτερο, κι εκείνη θα ήταν χα-ρούμενη γι' αυτό. Δεν αποποιούμαι αυτό που αντιπροσωπεύει το σπίτι. Είναι το σπίτι που έμενα από την ηλικία των 16 χρόνων μου, μέχρι τα 27 μου.

Έβαλες και προσωπική εργασία;

Ναι, πιάνουν τα χέρια μου, έβαλα και προσωπική εργασία, γι' αυτό κι έχουν ταλαιπωρηθεί οι μαστόροι. Βλέπω τις ατέλειες και τους λέω τι να κάνουν, υποχωρούν βέβαια, αφού υπάρξει η αναγκαία «σύγκρουση». Όλα μέσα στο σπίτι είναι δικά μου σχέδια, δεν έβαλα αρχιτέκτονα ή διακοσμητή να τα σχεδιάσουν. Έπιασα καροτσάκι με μπάζα και τα πέταγα, το έκανα κι αυτό. Αυτός ήταν ο λόγος που με έπιασε η μέση μου και πηγαίνω σε φυσιοθεραπευτή. Έχω μια ευπάθεια με θλάσεις και τέτοια, αλλά εκεί, με το μυστρί. Έχω πάρει και την ταβανόβουρτσα κι έχω βγει στο μπαλκόνι, όπου τραγουδούσα σαν τον Δημήτρη Παπαμιχαήλ, μήπως περάσει καμία από κάτω και με δει. (Γέλια.)

Πηγή: Λοιπόν

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved