Ελένη Ψυχούλη: «Πρέπει να είσαι νούμερο για να σε ενδιαφέρουν τα νούμερα»
Showbiz

Ελένη Ψυχούλη: «Πρέπει να είσαι νούμερο για να σε ενδιαφέρουν τα νούμερα»

Η Ελένη Ψυχούλη μίλησε για το Master chef junior και για τα νούμερα τηλεθέασης.

Πώς είναι η εμπειρία στο Master chef junior;

Εγώ τηλεόραση δεν βλέπω, ούτε τις δικές μου εκπομπές έβλεπα. Με κυνήγησαν για να κάνω αυτή την εκπομπή. Στην αρχή αρνήθηκα γιατί είχα άλλα, πιο σημαντικά πράγματα να κάνω. Να μετακομίσω να κάνω διάφορες αλλαγές. Και πάνω στις κουβέντες μου λέει η διευθύντρια προγράμματος του Star: «Ελένη, μέσα από την πίεση βγαίνουν τα ωραιότερα πράγματα». Και αυτή η κουβέντα μου έκατσε λίγο. Λέω, έχω εκατό ανυπέρβλητα εμπόδια, κι αν έχω 101 τι θα γίνει; Και αποφάσισα να το κάνω. Δεν σε προβλημάτισε το γεγονός ότι το παιχνίδι έχει να κάνει με παιδιά; Για να αντιμετωπίσεις τα παιδιά πρέπει να γίνεις και εσύ παιδί. Από αυτά τα παιδιά έχω μάθει πολλά πράγματα Βλέπω, ας πούμε, ότι δεν έχουν καθόλου ανταγωνισμό και σκέφτηκα «σε ποια ηλικία, άραγε, γεννιέται μέσα μας ο ανταγωνισμός;». Με εντυπωσίασε επίσης η αλληλεγγύη που έχουν μεταξύ τους, εμείς την έχουμε χάσει. Αφήνουν τη δουλειά τους για να βοηθήσουν τον διπλανό που έχει πρόβλημα. Κάθε μέρα παίρνουμε μαθήματα από τα παιδάκια.

Τι θα απαντούσες σε κάποιον που θα λέει ότι εκμεταλλεύεστε τα παιδιά;

Υπάρχει αυτό το politically correct με τα γατιά, με τα σκυλιά, με τους μαύρους, με τους κίτρινους...Φοβάσαι πια και να μιλήσεις. Αφενός ο κόσμος ξεχνάει ότι αυτά τα παιδιά έχουν από πίσω οικογένειες που τους επέτρεψαν να έρθουν στο Master chef junior. Δεν τα πήραμε παιδομάζωμα από τα σπίτια Και τα παιδιά ζουν τον ανταγωνισμό κάθε μέρα στη ζωή τους. Στο σχολείο δεν υπάρχει ανταγωνισμός; Δεν ταπεινώνονται μέσα από το σχολικό σύστημα; Ο αθλητισμός δεν είναι ανταγωνισμός; Σε ποια έκφανση της ζωής του παιδιού δεν υπάρχει ο ανταγωνισμός; Εδώ, τουλάχιστον, είναι, ένα παιχνίδι. Τους απασχολεί περισσότερο να παίζουν. Μόλις τους ανακοινώνεις ποιος θα φύγει, ρίχνουν ένα δάκρυ. Δύο λεπτά μετά είναι ξανά έξω και παίζουν σαν να μην έχει συμβεί τίποτα. Με την ίδια λογική θα κλάψουν όταν χάσουν στη Monopoly.

Τα νούμερα τηλεθέασης τα κοιτάς; Δεν ξέρω τι είναι τα νούμερα. Μου λένε 12-13 και γελάω σαν τη χαζή. Δεν ξέρω τι σημαίνει αυτό. Είναι πάτος; Είναι ύψος; Δεν υπάρχει περίπτωση να μπω σε αυτήν τη διαδικασία. Πρέπει να είσαι νούμερο για να σε ενδιαφέρουν τα νούμερα.

Πηγή: Down Town

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved