Αντίνοος Αλμπάνης: Όλα όσα είπε για τον ρόλο του στην σειρά ο «Πρίγκιπας της φωτιάς»
Showbiz

Αντίνοος Αλμπάνης: Όλα όσα είπε για τον ρόλο του στην σειρά ο «Πρίγκιπας της φωτιάς»

Ο Αντίνοος Αλμπάνης μίλησε για την συμμετοχή του στην σειρά «Πρίγκιπας Φωτιάς» στο Open Tv. 

Ο ηθοποιός εξήγησε τους λόγους για τους οποίους είπε το «ναι» στην πρόταση.

Τι κέντρισε το ενδιαφέρον σας στο σενάριο;

«Ο τρόπος γραφής, η σκέψη, οι δράσεις, η πολυπλοκότητα των ηρώων, η διαολεμένη φαντασία. Η σκοτεινή ατμόσφαιρα, οι ανατροπές και η συνέπεια του σεναρίου του Γιώργου Κυρίτση ήταν παραπάνω από αρκετά για να με κάνουν να θέλω να είμαι κομμάτι του»

Πως θα περιγράφατε τον Μίλτο;

«Ο ήρωας που υποδύομαι είναι ένας νέος αστυνομικός, με απόλυτη αφοσίωση στο αντικείμενό του. Πολλές φορές παραβατικός και ριψοκίνδυνος, δεν διστάζει να φέρει σε κίνδυνο τον εαυτό του, προκειμένου να φτάσει στην αλήθεια. Είναι πάντοτε αποφασισμένος, έχει σαφείς στόχους, εξαιρετικά οξυδερκής, σκληρός, αλλά ταυτόχρονα δοτικός και βαθιά συναισθηματικός»

Τι αγαπά στην Άννα;

«Η Άννα είναι το αντικείμενο λατρείας του. Δεν μπορεί να σκεφτεί τη ζωή του χωρίς εκείνη και είναι έτοιμος να δεχτεί τα πάντα, προκειμένου να μην τη χάσει. Είναι η γυναίκα που του θυμίζει την παιδικότητά του. Ο πρώτος του έρωτας. Θαυμάζει απεριόριστα τον αγώνα που έχει κάνει στη ζωή της και ότι κατάφερε να επιβιώσει μόνη της. Τον συγκινεί η αγάπη της για τα παιδιά. Είναι όλη του η ζωή»

Θα σας δούμε επί σκηνής;

«Από τον Ιανουάριο θα βρίσκομαι στο «Από Μηχανής Θέατρο» στο μονόλογο «Το φινιστρίνι» του Βασίλη Ρίσβα, σε σκηνοθεσία Πέτρου Φιλιππίδη» εξήγησε στον Τηλεθεατή

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved