Κλέλια Ρένεση: Το «Μην αρχίζεις τη μουρμούρα» έφερε... μουρμούρα στη σχέση της με τον Μανού Τσάο!
Showbiz

Κλέλια Ρένεση: Το «Μην αρχίζεις τη μουρμούρα» έφερε... μουρμούρα στη σχέση της με τον Μανού Τσάο!

Η Κλέλια Ρένεση με το εκρηκτικό ταμπεραμέντο της έφερε αέρα ανανέωσης στην κωμική σειρά του Alpha «Μην αρχίζεις την μουρμούρα», η οποία προβάλλε ται για έκτη χρονιά. 

Για να πει, όμως, το μεγά λο «ναι» και να δεχτεί να καλύψει το κενό που δημιουργήθηκε στη σειρά μετά την αποχώρηση της Δάφνης Λαμπρόγιαννη, η Κλέλια έπρεπε να πάρει μια πολύ σημαντική απόφαση, που επηρέασε την προσωπική της ζωή.

Η μουρμούρα δεν είναι μόνο ο τίτλος του επιτυχημένου σίριαλ, αλλά και μια πραγματικότητα στη σχέση της εκρηκτικής ηθοποιού με τον Μανού Τσάο, αφού λόγω των γυρισμάτων δεν μπορούσε να ακολουθήσει τον σύντροφό της στις προγραμ ματισμένες εμφανίσεις του σε Ευρώπη και Λατινική Αμερική.

Το αντισυμβατικό ζευγάρι κλείνει ήδη τρία χρόνια που είναι μαζί και μπορεί να μην παίζει κρυφτό με τους φωτογράφους, όμως τόσο ο διεθνούς φήμης 57χρονος τραγουδιστής όσο και η χυμώδης καλλονή δεν επιθυμούν να πουν το παραμικρό για τη σχέση τους.

Ολα ξεκίνησαν τον Ιούλιο του 2015 όταν ο Μανού Τσάο είχε έρθει στη χώρα μας για να δώσει συναυλία στο πλαίσιο του Rockwave Festival. Εκεί, μέσα στους χιλιάδες θαυμαστές του βρισκόταν και η Κλέλια Ρένεση, η οποία κατάφερε όχι απλώς να κερδίσει το ενδιαφέρον του, αλλά να τον γοητεύσει απόλυτα.

Ο έρωτας ήταν κεραυνοβόλος, με τον ερμηνευτή και την ηθοποιό να προχωρούν τη σχέση τους με ταχύτητα φωτός. Κανείς από τους δύο δεν έκανε δηλώσεις για το ειδύλλιο μέχρι που το 2017 ο φακός -ως αδιάψευστος μάρτυρας- τους συνέλαβε σε τρυφερές διαχύσεις στο αεροδρόμιο «Ελ. Βενιζέλος».

Ο Μανού είχε έρθει στην Ελλάδα για να περά σει τα Χριστούγεννα με την αγαπημένη του και οι φωτογράφοι τούς εντόπισαν τη στιγμή του αποχαιρετισμού. Ο Μανού Τσάο ταξιδεύει με κάθε ευκαιρία στη χώρα μας, όπου διαμένει στο σπίτι της Κλέλιας στο Παγκράτι. Η μποέμ ιδιοσυγκρασία του, ωστόσο, δεν του επιτρέπει να κρύβεται μέσα στο διαμέρισμα, αλλά συχνά κατεβαίνει στην πλατεία με την κιθάρα του και απολαμβάνει να παίζει μουσική για τους περαστικούς, που έκπληκτοι τον βλέπουν να κάθεται χαλαρός και ευδιάθετος. Περίοικοι λένε ότι το ζευγάρι είναι πολύ ερωτευμένο, ότι εκείνος κοιτά στα μάτια την 36χρονη ηθοποιό, ενώ εκείνη είναι ιδιαίτερα περιποιητική μαζί του, σύμφωνα με τη Real.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved