Η Κωνσταντίνα Κλαψινού αποκάλυψε άγνωστες πτυχές του εαυτού της.
Showbiz

Η Κωνσταντίνα Κλαψινού αποκάλυψε άγνωστες πτυχές του εαυτού της.

Η ηθοποιός γεννήθηκε και μεγάλωσε στο Ρέθυμνο μέχρι τα 18 της όπου έφυγε για να πάει στην Πάτρα να σπουδάσει και μετά ήρθε στην Αθήνα.

«Τώρα μένω στα Βόρεια Προάστια. Αυτό που μου αρέσει στη γειτονιά μου είναι η ηρεμία και τα δέντρα που έχω γύρω από το σπίτι μου και οι παιδικές χαρές. Αυτό που με χαλάει είναι ότι για τα πάντα πρέπει να πάρω το αυτοκίνητό μου. Δεν άντεξα να μένω στο κέντρο της Αθήνας. Έμεινα ενάμιση χρόνο και ήταν εφιαλτικό. Έψαχνα σαν τρελή να παρκάρω, έβγαινα και έβλεπα το αμάξι μου με κορδέλες γιατί γίνονται πορείες. Για να πεταχτώ στο σπίτι έπρεπε να κάνω δυο ώρες. Τα σπίτια είναι παλιά, μένεις με ανθρώπους που δεν ξέρεις» είπε στο Down Town η Κωνσταντίνα Κλαψινού και συνέχισε:

«Το πιο ψαγμένο μουσείο της πόλης είναι της Ακρόπολης. Όσο φορές το έχω επισκεφθεί νιώθω ότι μπαίνω σε μια άλλη διάσταση, ενεργειακά νιώθω κάπως. Το μεγαλύτερο πλεονέκτημα της Αθήνας είναι ότι όποιος κι αν είσαι, ότι δουλειά κι αν κάνεις, μπορείς οποιαδήποτε ώρα και στιγμή να βγεις από το σπίτι σου και να πας κάπου που δεν θα το μάθει κανείς. Νιώθω ότι είμαι δέκα χρόνια στην Αθήνα και αισθάνομαι ότι δεν έχω αναμνήσεις. Δεν μπορώ να πω ότι είναι η πόλη μου και ότι έχω αναμνήσεις. Νιώθω ότι θέλω να ζήσω αλλά δεν έχω δεθεί τόσο συναισθηματικά»

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved