Θρήνος για το ελληνικό θέατρο! Έφυγε από τη ζωή κορυφαίος σκηνοθέτης!
Showbiz

Θρήνος για το ελληνικό θέατρο! Έφυγε από τη ζωή κορυφαίος σκηνοθέτης!

Έφυγε από τη ζωή του ένας από τους κορυφαίους θεατρανθρώπους της χώρας μας...

Όπως αποκάλυψε ο Βασίλης Μπουζιώτης στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook, έφυγε από τη ζωή ο σκηνοθέτης Γιώργος Μιχαηλίδης. Ο γνωστός δημοσιογράφος έγραψε στο ποστ του:

«Μια τεραστια απωλεια! "Εφυγε" ο σπουδαιος Γιώργος Μιχαηλίδης! Ενας σημαντικός, εμπνευσμένος, χαρισματικός δημιουργός που μας πλούτισε με τις παραστάσεις- ψυχής του! Μνήμες πολλές! Να τρυπώνω στο Ανοιχτό Θέατρό του στα πρώτα μου βήματα στο χώρο! Να βλέπω ξανά και ξανά έξοχες δουλει'ες του με τον Μηνά, την Καρυοφυλλιά, τον Ζαχαρία, τον Κώστα, τον Σπύρο και τόσους άλλους! Μοναδικές παραστάσεις ενός άξιου εργάτη του θεάτρου! Πάντα με μια μεγάλη αγκαλιά- μοσχομύριζε! Συνεντεύξεις και κουβέντες, πρόβες, γυρίσματα. Πού φεύγουν όλοι; Αντίο Γιώργο μας! Σε ευχαριστώ-ούμε για όλα!».

Ο Γιώργος Μιχαηλίδης υπήρξε ο δημιουργός του Ανοιχτού Θεάτρου στην Κυψέλη και μάλιστα την εποχή της δικτατορίας. Κατά τη διάρκεια της τεράστιας καριέρας του στο θέατρο ανέβασε έργα κορυφαίων συγγραφέων, από τον Σέξπιρ και τον Τσέχωφ μέχρι τον Αισχύλο και τον Μπέρτολτ Μρέχτ.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved