Θανάσης Τσαλταμπάσης: «Για να φτάσω έως εδώ, έχω δουλέψει πολύ σκληρά»
Showbiz

Θανάσης Τσαλταμπάσης: «Για να φτάσω έως εδώ, έχω δουλέψει πολύ σκληρά»

Ο Θανάσης Τσαλταμπάσης που κυνηγάει το όνειρο του από εννέα χρόνων, σήμερα βρίσκεται στην καλύτερη καλλιτεχνική του στιγμή.

Δεν έχει ακόμα φτάσει τα 40 και ήδη μετράει μεγάλες τηλεοπτικές και θεατρικές επιτυχίες.

«Οι περισσότεροι ρόλοι που έχω κάνει με έχουν προχωρήσει πολύ. Αγαπώ την κωμωδία, γιατί είναι για μένα μια φυσική τάση, την οποία εξελίσσω συνέχεια. Αλλά έχω παίξει και έργα αμιγώς δραματικά, ακόμα και τραγωδία. Και πάντα πηγαίνω εκεί όπου με οδηγούν το ένστικτο και η ψυχή μου. Στα 9 μου ανέβηκα στη σκηνή για πρώτη φορά και απελευθερώθηκα, ένιωσα πολύ άνετα για τη ζωή μου. Γιατί ήμουν πολύ ντροπαλός ως παιδί. Από τότε από ένστικτο σκεφτόμουν συνέχεια το θέατρο. Σπούδασα στην Κοζάνη μηχανολόγος μηχανικός, αλλά στα 24 μου ήρθα στην Αθήνα και γράφτηκα σε δραματική σχολή», αποκαλύπτει στο Secret.

Δεν ήταν ποτέ οπαδός των δημοσίων σχέσεων και των γνωριμιών. Ήθελε πάντα να τα καταφέρνει μέσα από σκληρή δουλειά και πολύ κόπο. Αν τον ρωτήσεις για τις επιτυχίες του, η απάντηση φανερώνει έναν άνθρωπο χαμηλών τόνων, θεωρεί πως η μεγαλύτερη επιτυχία του έως τώρα είναι ότι μπορεί να ζει μέσα από τη δουλειά που αγαπά. Οσο για τη δόξα που έχει αποκτήσει λόγω της δουλειάς του, τα πράγματα δεν είναι πάντα ρόδινα.

«Νιώθω μεγάλη χαρά όταν με χαιρετούν στον δρόμο. Αλλά κάποιες φορές ο κόσμος ξεφεύγει και σε κάνει να νιώθεις άβολα. Μου έχουν συμβεί πολλά. Το καλοκαίρι πήγα διακοπές με τη σύντροφο μου σε ένα νησί καθόλου δημοφιλές και, αν το νησί είχε 1.000 άτομα, όσες μέρες ήμασταν εκεί, έρχονταν και τα 1.000 και φωτογραφίζονταν μαζί μου, παραγκωνίζοντας τη σύντροφο μου. Και τελικά φύγαμε τρεις μέρες νωρίτερα. Ομως δεν με πειράζει, γιατί αυτή είναι η δουλειά μου. Για να φτάσω έως εδώ, έχω δουλέψει πολύ σκληρά. Κάνω μαραθώνιο, θέλω να τερματίσω στα πολλά χιλιόμετρα», λέει ο ηθοποιός.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved