Σαράντης Σαλέας: Η αντίδραση του θαυμαστή που τον συγκίνησε
Showbiz

Σαράντης Σαλέας: Η αντίδραση του θαυμαστή που τον συγκίνησε

Ο Σαράντης Σαλέας, εκτός από σπουδαίος καλλιτέχνης είναι και οικογενειάρχης.

Ο τραγουδιστής με την ξεχωριστή φωνή σε πρόσφατη συνέντευξή του, μίλησε για την οικογένεια του, την οποία κρατάει μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας, για το αν του έχει γίνει πρόταση να ασχοληθεί με τα κοινά, και θυμάται την αντίδραση ενός θαυμαστή που τον συγκίνησε.

Εχετε κρατήσει την οικογένειά σας μακριά από τη δημοσιότητα...
«Ναι, είναι επιλογή μου αυτό!».

Εχετε μια πολύ γοητευτική σύζυγο...
«Ναι, είναι πολύ όμορφη και πολύ καλός χαρακτήρας η Σούζι».

Είναι αυτή που κρατάει τις ισορροπίες στο σπίτι;
«Εμείς οι καλλιτέχνες είμαστε και λίγο... τζαζ! Αν δεν υπάρχει η σωστή γυναίκα, το σπίτι είναι δύσκολο να κρατηθεί. Οχι ότι είμαστε κακοί άνθρωποι, απλώς λείπουμε πολλές ώρες, οπότε χρειαζόμαστε μια γυναίκα-βράχο! Εκείνη είναι που βάζει τα όρια και όποιος άντρας πει ότι είναι αρχηγός του σπιτιού λέει ψέματα!».

Ακολουθεί κάποιο από τα παιδιά σας τα χνάρια σας;
«Ο μικρός μου γιος, ο Εφραίμ, παίζει πιάνο, έχει πάρει τα πτυχία του και είναι ταλέντο! Μαζί με τα δύο αγόρια του αδελφού μου, τον Νίκο που παίζει κλαρίνο και τον Σταμάτη που παίζει βιολί και είναι εξίσου ταλαντούχοι, έχουν φτιάξει τη Saleas band. Παίζουν τόσο στην Ελλάδα όσο και στο εξωτερικό και είναι πιο μοντέρνοι από μας. Παίζουν ό,τι τους αρέσει, κυρίως παντρεύουν το ethnic με την τζαζ».

Σας έχει γίνει πρόταση ν’ ασχοληθείτε με τα κοινά;
«Ναι, αλλά ποτέ δεν θέλησα ν’ ασχοληθώ. Γιατί να χαλάσω την ηρεμία μου; Οπως λειτουργεί το σύστημα, δεν μπορείς να επιβάλεις τη γνώμη σου!».


Θυμάστε κάποια αντίδραση θαυμαστή σας που σας συγκίνησε;

«Πριν από λίγο καιρό στην Ομόνοια ένα παιδί, που μάλλον είχε κάνει χρήση ουσιών, με κοίταξε, ψιθύρισε ένα τραγούδι μου κι ενώ ήταν έτοιμος να πέσει, μου είπε: «Α ρε, Σαλέα!» Συγκινήθηκα πολύ!», λέει στην Espresso.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved