Ευαγγελία Συριοπούλου: «Δεν έχω σκεφτεί καθόλου τον γάμο μου»
Showbiz

Ευαγγελία Συριοπούλου: «Δεν έχω σκεφτεί καθόλου τον γάμο μου»

Εύλογα θα αναρωτηθεί κάποιος αν η Ευαγγελία Συριοπούλου, η οποία έχει σχέση εδώ και οκτώ χρόνια με τον Στράτο Πατσατζή, έχει ήδη δεχθεί από εκείνον πρόταση γάμου

«Εχει κάνει κάτι σημαντικότερο από αυτό. Εχει αφιερώσει ολοκληρωτικά το συναίσθημά του αποκλειστικά και μόνο σε εμένα τα τελευταία οκτώ χρόνια. Δεν χρειάζονται συμβάσεις γι’ αυτό» λέει η ηθοποιός στη Realnews.

Παρά τη μακρόχρονη σχέση τους, ωστόσο, η ίδια δεν έχει φανταστεί τον ιδανικό γάμο.

«Δεν έχω σκεφτεί καθόλου τον γάμο μου. Γενικά φαντάζομαι ότι ο γάμος μου μάλλον θα έμοιαζε με ένα μεγάλο πάρτι για την οικογένειά μου, τους φίλους μου και τα αγαπημένα μου πρόσωπα. Θέλω πολύ να κάνω οικογένεια και παιδιά. Μεγάλωσα σε μια πολύ δεμένη οικογένεια, με αδέλφια, και ονειρεύομαι κι εγώ το ίδιο για τη δική μου οικογένεια. Με τον σύντροφό μου συζώ από την πρώτη ημέρα της γνωριμίας μας και όχι τον τελευταίο καιρό. Και το λέω αυτό για να μπορέσω να απαντήσω και στο επόμενο σκέλος της ερώτησής σου... Ολα αυτά τα χρόνια έχουμε καταφέρει να μην ενοχλήσουμε ο ένας τον άλλον με τις συνήθειές μας, για τον απλούστατο λόγο ότι και οι δύο είμαστε τόσο χαλαροί και ψύχραιμοι στον τομέα της συμβίωσης, που απλώς δεν μας απασχολούν οι διαφορετικές μας συνήθειες. Εχουμε οργανώσει έτσι τον χώρο μας, που ο καθένας μπορεί οποιαδήποτε στιγμή να διαφοροποιήσει το πρόγραμμα και τις συνήθειές του», καταλήγει.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved