Κώστας Κοκκινάκης-Χριστίνα Κανελλοπούλου: Γιόρτασαν τα γενέθλιά του με... αποκαλύψεις!
Showbiz

Κώστας Κοκκινάκης-Χριστίνα Κανελλοπούλου: Γιόρτασαν τα γενέθλιά του με... αποκαλύψεις!

Σε λίγους µήνες θα γιορτάσουν την πρώτη επέτειο της σχέσης τους, που, όπως δείχνουν τα πράγµατα, διανύει την πιο όµορφη περίοδό της.

Ο λόγος για τον προπονητή πόλο Κώστα Κοκκινάκη και την αγαπηµένη του Χριστίνα Κανελλοπούλου, οι οποίοι απολαµβάνουν τον έρωτά τους αθόρυβα. Μπορεί να έχουν πολυφωτογραφηθεί από τους φακούς των παπαράτσι, όµως οι ίδιοι δεν µιλούν ποτέ για τον έρωτά τους.

Γι’ αυτό και προκάλεσε µεγάλη έκπληξη όταν η Χριστίνα, η οποία ασχολείται µε το µόντελινγκ, εκφράστηκε δηµόσια για τον σύντροφό της, µε αφορµή τα γενέθλιά του. «Υπέροχα χρόνια πολλά και ουσιαστικά, γεµάτα αγάπη, σου εύχοµαι, αγόρι µου», έγραψε στα social media για τα 43α γενέθλιά του, γεγονός, φυσικά, που δεν θα µπορούσε να περάσει απαρατήρητο, µιας και η Χριστίνα δεν συνηθίζει να εκφράζεται δηµόσια για την προσωπική της ζωή.

Το ίδιο συµβαίνει και µε τον Κώστα Κοκκινάκη, που δείχνει να έχει βρει τη γυναίκα των ονείρων του. Υστερα από αρκετά µεγάλο διάστηµα µετά το διαζύγιό του από την προπονήτρια πόλο και αδελφή του υπουργού Εθνικής Αµυνας, Αλεξία Καµµένου, µε την οποία έχει αποκτήσει τη λατρεµένη του κόρη, Ηλιάννα, που πρόσφατα τελείωσε το σχολείο, ο Κώστας δείχνει πιο κατασταλαγµένος και πιο ήρεµος από ποτέ.

Χωρίς να βιάζονται, ο Κώστας και η Χριστίνα, σύμφωνα με τη Realnews κάνουν σταθερά βήµατα στη σχέση τους και γι’ αυτό δεν σκέφτονται ακόµα τη συγκατοίκηση, που συνήθως είναι το πρώτο σοβαρό βήµα που κάνουν τα ζευγάρια. Προς το παρόν, έχουν αποφασίσει να έχει ο καθένας τον δικό του χώρο, προκειµένου να δώσουν όσο χρόνο χρειάζεται µέχρι να νιώσουν έτοιµοι για κάποια µεγάλη απόφαση στην κοινή τους πορεία.

Πηγή φωτό: NDP

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved