Βίκυ Παπαδοπούλου: «Κάθε µέρα, όλο το εικοσιτετράωρο, έχω στο µυαλό µου τους ρόλους μου»
Showbiz

Βίκυ Παπαδοπούλου: «Κάθε µέρα, όλο το εικοσιτετράωρο, έχω στο µυαλό µου τους ρόλους μου»

Η Βίκυ Παπαδοπούλου φέτος πρωταγωνιστεί στην παράσταση «Ενα µάθηµα χορού» και δείχνει ενθουσιασμένη γι’ αυτό. Η ίδια μιλάει για τον τρόπο που αντιμετωπίζει τις συνεργασίες της και τους ρόλους που αναλαμβάνει αλλά και για τα επόμενα καλλιτεχνικά της χτυπήματα...

Σε σχέση µε το ξεκίνηµά σας, ποια όνειρα πραγµατοποιήθηκαν και τι αποµυθοποιήθηκε;

Μπήκα µικρή στη σχολή, δεν πρόλαβα να φτιάξω ένα συγκεκριµένο όνειρο. Το µόνο που ήθελα ήταν να κάνω πράγµατα που αγαπώ. Και αυτό το έχω καταφέρει. Είµαι πολύ τυχερή. Σίγουρα έχω φάει πολλές τούµπες, αλλά στο πρόγραµµα είναι κι αυτό.

Τι θα λέγατε σήµερα στον νεαρό εαυτό σας;

Αλήθεια, τι; Να σκεφτώ... ∆εν ξέρω τι να απαντήσω. Θα του έλεγα να έχει πίστη στους ανθρώπους, να ανοιχτεί περισσότερο... Οµως, όλα αυτά που θα του έλεγα τα κατάφερα. Με πολλή προσπάθεια, αλλά τα κατάφερα.

Υπήρξε σηµείο καµπής στη διαδροµή σας;

Πολλά! Για εµένα, σχεδόν κάθε συνεργασία ήταν σηµείο καµπής, γιατί έχω δουλέψει µε πολλούς που µε έχουν διδάξει πράγµατα. Οι σταθµοί στην καριέρα µου ταυτίζονται συνήθως µε ανθρώπους.

Τους ρόλους τούς κουβαλάτε;

Ναι. Κάθε µέρα, όλο το εικοσιτετράωρο, τους έχω στο µυαλό µου. Και τους ρόλους και τις λέξεις τους.

Τι άλλο κάνετε αυτήν την εποχή;

Εκτός από το έργο «Ενα µάθηµα χορού», που θα παρουσιαστεί από τις 29 Οκτωβρίου, για 12 παραστάσεις αρχικώς, στο θέατρο «Θησείον», υπάρχουν και δύο κινηµατογραφικά projects. Θα συµµετάσχω στη νέα ταινία του Μιχάλη Κωνσταντάτου και µόλις τελείωσα την ταινία του Γιάννη Οικονοµίδη «Η µπαλάντα της τρύπιας καρδιάς».

∆εν είναι η πρώτη φορά που συνεργάζεστε µε τον Οικονοµίδη, έναν από τους σηµαντικότερους Ελληνες σκηνοθέτες, µε ισχυρό καλλιτεχνικό στίγµα και έντονη προσωπικότητα.

Και ελπίζω να µην είναι και η τελευταία! Είναι ιδιαίτερος χαρακτήρας, ευφυής, ταλαντούχος... Και πιστός ένα γνώρισµα που εκτιµώ τροµερά στους ανθρώπους.

Πηγή: Realnews

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved