Γιατί εγκαταστάθηκε στην Ισπανία η πρωταγωνίστρια της «Παρθένας Ζωής» Σοφίνα Λαζαράκη;
Showbiz

Γιατί εγκαταστάθηκε στην Ισπανία η πρωταγωνίστρια της «Παρθένας Ζωής» Σοφίνα Λαζαράκη;

Τη γνωρίσαµε ως Ζωή Καλλέργη στην καθηµερινή σειρά του ΑΝΤ1 «Παρθένα Ζωή», για την οποία απέσπασε εξαιρετικές κριτικές.

Αποδείχθηκε, όµως, ότι αυτό δεν ήταν αρκετό για τη Σοφίνα Λαζαράκη. Η µονάκριβη κόρη της Μαίρης Μηλιαρέση και του Κωνσταντίνου Λαζαράκη, πρώην τραπεζίτη στη Wall Street, όχι µόνο δεν επαναπαύθηκε στην επιτυχία, αλλά προτίµησε να αφήσει την Ελλάδα και να µετακοµίσει στην Ισπανία, προκειµένου να συνεχίσει τις σπουδές της στο κλασικό µπαλέτο.

Η µητέρα της περιγράφει στη Realnews: «Καθηµερινά ξυπνάει νωρίς, πηγαίνει στη σχολή πέντε µε έξι ώρες, τελειώνει το µεσηµέρι. Το απόγευµα πηγαίνει στο ειδικό γυµναστήριο για τους χορευτές. Η Σοφίνα σπουδάζει µπαλέτο στη Μαδρίτη. Εχει κάνει αρκετά χρόνια σπουδές εδώ στην Ελλάδα. Πήγε το καλοκαίρι για 20 ηµέρες και είδε το επίπεδο της σχολής στην Ισπανία και τη διαφορά σε σχέση µε τον τρόπο που δουλεύουν. Ετσι, προτίµησε να πάει εκεί για τέσσερα χρόνια. Το καλό είναι ότι, αν και η φοίτηση στη σχολή είναι πέντε χρόνια, την πέρασαν κατευθείαν στο δεύτερο έτος».

Φαίνεται ότι στη Σοφίνα αρέσουν τα δύσκολα: «Στόχος της ήταν πάντα το µπαλέτο. Το σίριαλ προέκυψε επειδή ήταν µια πολύ καλή πρόταση και θα µπορούσε να το εξελίξει, γιατί ήταν καλή σε αυτό. Να φανταστείτε ότι µετά της έκαναν πάλι πρόταση για ρόλο και αρνήθηκε, προκειµένου να συνεχίσει το µπαλέτο», εξηγεί η µητέρα της, η οποία εξοµολογείται ότι θα προτιµούσε η κόρη της να µείνει στην Ελλάδα. «Ο στόχος της και αυτό που αγαπάει πολύ είναι ο χορός. Οπότε ό,τι και να της προσφέρεις στο πιάτο, δεν το βλέπει ούτε επαγγελµατικά ούτε οικονοµικά. “Εγώ θέλω να κάνω µπαλέτο”, λέει σαν να εννοεί “ό,τι και να µου λέτε εσείς…”. Κι εγώ ως µητέρα της θα ήθελα να µη φύγει η Σοφίνα. Αλλά ο στόχος και η αγάπη της είναι ο χορός. Οπότε δεν µπορούµε να της δηµιουργήσουµε κόλληµα στα 21 της. Το αγαπάει πολύ και, όταν είχε το σίριαλ µε τόσες ώρες καθηµερινά γυρίσµατα και δεν είχε χρόνο να παρακολουθήσει τα µαθήµατα της σχολής της, έκλαιγε, στενοχωριόταν κι έλεγε “δεν προλαβαίνω να πάω στον χορό µου”».

Η απόφαση της Σοφίνας να µετακοµίσει στην Ισπανία ήταν ακόµη πιο δύσκολη, καθώς έπρεπε να αφήσει πίσω τη σχέση της: «Και αυτό έγινε, αλλά κάποια πράγµατα είναι έτσι. Το διαχειρίζεται… Εβαλε τη ζυγαριά και αποφάσισε “θέλω να κάνω χορό”. Θα θυσιάσω δηλαδή κάποια άλλα πράγµατα, γιατί θέλω να κάνω αυτό. Το µόνο που ξέρω είναι ότι ήταν αρκετά στενοχωρηµένη που άφηνε πράγµατα, τώρα όµως έχει µπει στο πρόγραµµά της».

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved