Άγγελος Αντωνόπουλος: «Η μητέρα μου θησιάστηκε για μένα»
Showbiz

Άγγελος Αντωνόπουλος: «Η μητέρα μου θησιάστηκε για μένα»

Ο Άγγελος Αντωνόπουλος έζησε τα δύσκολα χρόνια της Κατοχής. 

Τα παιδικά του χρόνια ήταν δύσκολα, αφού έχασε τον πατέρα του σε μικρή ηλικία και η μητέρα του στάθηκε δίπλα του για να μην του λείψει τίποτα.

«Ήταν πέτρινα χρόνια, γεμάτα πίκρες. Κάθε οικογένεια είχε και έναν νεκρό τότε. Ο μπαμπάς λοιπόν πέθανε μέσα στον πόλεμο του ’40 από πνευμονία. Βλέπετε, δεν υπήρχαν αντιβιοτικά και έσκασε από την αρρώστια. Τον έχω αμυδρά στο μυαλό μου» εξήγησε στην espresso και συνέχισε για την μητέρα του. «Πολλή πείνα, αδερφέ μου. Πολλή μεγάλη φτώχεια. Πολύ δύσκολα χρόνια. Όταν μεγάλωσα κάπως, τη μάλωνα συνεχώς γιατί δεν ξαναπαντρεύτηκε και έμεινε μόνη της. Και εκείνη μάλωνε εμένα που της ζητούσα να παντρευτεί. Έμεινε μόνη της για μένα. Θυσιάστηκε για μένα» θυμάται.

Στα δύσκολα αυτά χρόνια που πέρασαν για να επιβιώσει και να βρει τον δρόμο του ως ηθοποιός, ο Άγγελος Αντωνόπουλος έκανε διάφορες δουλειές. Πάλεψε με την ίδια τη ζωή για να γίνει αυτό που έγινε.

«Δούλεψα σκληρά. Και τελικά βρήκα τον δρόμο μου σε ηλικία 27 ετών. Το θέμα είναι ότι ο χώρος με υποδέχτηκε με μια μεγάλη αγκαλιά» λέει και φωτίζεται το πρόσωπό του. «Τότε εγώ είχα σπουδαίους ηθοποιούς για πρότυπα. Είχα τον Γιώργο Λαζάνη, την Έλλη Λαμπέτη, την Κατίνα Παξινού... Ωστόσο το πάλεψα και δικαιώθηκα, παιδί μου. Υπάρχουν παραδείγματα άλλων ηθοποιών που πάλεψαν και δεν τα κατάφεραν. Κάποια στιγμή σε εμένα κάτι είδαν, κάτι έλαμψε, ένας ρόλος, μια ωραία ευκαιρία κι έγινε αυτό που έγινε».

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved