Κατερίνα Καινούργιου: «Είναι αστικός μύθος ότι δεν πάω πουθενά χωρίς μακιγιάζ και βλεφαρίδα»
Showbiz

Κατερίνα Καινούργιου: «Είναι αστικός μύθος ότι δεν πάω πουθενά χωρίς μακιγιάζ και βλεφαρίδα»

Η Κατερίνα Καινούργιου έχει αποκτήσει περισσότερη αυτοπεποίθηση με την εξωτερική της εμφάνιση. 

Η σχέση της με τον Νάσος Αναστασόπουλος της έχει κάνει μεγάλο καλό και το δηλώνει και η ίδια. Μάλιστα, μετά από αρκετά χρόνια, αποφάσισε ν' αποχωριστεί τις τρέσες της.

Ποιος είναι ο πρώτος άνθρωπος με τον οποίο θα συζητήσεις ότι σημαντικό σου συμβαίνει;

«Ο Θέμης Μάλλης. Πέρα από το επαγγελματικό, έχουμε αναπτύξει μια πολύ ιδιαίτερη φιλική σχέση. Τον νιώθω σαν μεγάλο αδελφό μου, είναι πάντα δίπλα μου. Πέρα από τον Θέμη, οι πρώτοι άνθρωποι με τους οποίους θα μιλήσω είναι οι παιδικές μου φίλες: η Βιβή, που της βάφτισα το αγοράκι της, και η Φιόνα»

Πώς επηρεάζεται η φιλία με τον Θέμη όταν υπάρχει ένταση στη δουλειά;

«Ακόμα κι όταν ο Θέμης θα με μαλώσει πάνω στη δουλειά, νιώθω ότι είναι για το καλό μου και θα τον ακούσω. Θέλω να μπαίνω σε καλούπια για να λειτουργώ σωστά»

Μεγαλώνοντας νιώθεις καλύτερα με την εικόνα σου στον καθρέφτη;

«Ναι, εδώ έκοψα και τα μαλλιά μου, που ένιωθα λίγο σαν τον Σαμψών, λες και ήταν η δύναμη μου! Ξέρεις, όταν τα έκοψα, έστειλα μια φωτό στον Νάσο και μου έγραψε «είσαι μια κούκλα!». Επίσης, συνεχώς μου λέει «δεν χρειάζεται να βάφεσαι». Γενικά, έχει κάνει πολύ καλό στην αυτοπεποίθηση μου αυτή η σχέση»

Κυκλοφορείς και άβαφη πια;

«Εννοείται! Όλο αυτό, ότι η Καινούργιου δεν πάει πουθενά χωρίς μακιγιάζ και βλεφαρίδα, είναι λίγο αστικός μύθος. Στην εκπομπή βέβαια θα βγω φουλ βαμμένη. Ποια παρουσιάστρια βγαίνει άβαφη στο φακό;» εξήγησε στο people

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved