Αννίτα Ναθαναήλ: «Απογοητεύτηκα λίγο όταν είδα τη «Σαβάνα»… »
Showbiz

Αννίτα Ναθαναήλ: «Απογοητεύτηκα λίγο όταν είδα τη «Σαβάνα»… »

Η Αννίτα Ναθαναήλ ήταν η πρώτη που αποχώρησε από το Nomads.

H ίδια έθεσε τον εαυτό της υποψήφιο προς αποχώρηση, στον βωμό της ηρεμίας της ομάδας της. Η TV περσόνα σε συνέντευξή της, μίλησε για το αν μετάνιωσε για τη συμμετοχή της, για το κλίμα στους «Κροκοδείλους» και δίνει τα δικά της φαβορί.

Φτάνετε στη Μαδαγασκάρη και βλέπετε από κοντά τι σας περιμένει. Σκεφθήκατε «τι δουλειά έχω εγώ εδώ»;

«Αντιθέτως! Μαγεύτηκα με το μέρος και τους κατοίκους του! Η αλήθεια είναι ότι απογοητεύτηκα λίγο όταν είδα ότι η «Σαβάνα» δεν είχε καμία επαφή με τη θάλασσα. Ομως, αυτοί ήταν οι κανόνες ίου παιχνιδιού και τους ακολούθησα αδιαπραγμάτευτα».

Πώς ήταν το κλίμα στην ομάδα σας, τους «Κροκοδείλους»;

Αν και οι συνθήκες ήταν δύσκολες, το κλίμα ήταν καλό από την αρχή. Η ομάδα απαρτίζεται από διαφορετικές προσωπικότητες που με έναν μαγικό τρόπο συμβιώνουν αρμονικά».

Υπάρχει, όντως, ένταση; Ποιοι την προκαλούν;

«Κάποιες μικρές εντάσεις διήρκεσαν μόνο για λίγα λεπτά. Ηταν άνευ σημασίας. Απλώς κάποια άτομα από την ομάδα αντιδρούν διαφορετικά σε κάποιες καταστάσεις ή επιλέγουν να «ακούγονται» περισσότερο οn camera».

Γιατί μπήκατε στη διαδικασία να αυτοπροταθείτε ρισκάροντας την παραμονή σας στο παιχνίδι;

«Από την αρχή ανέλαβα τον ρόλο της «μάνας» στην ομάδα, διότι ήθελα να την προστατέψω και ψυχολογικά και ουσιαστικά στο κομμάτι της ασυλίας. Θεώρησα ότι μπορούσα να το πάρω πάνω μου και να αναλάβω το ρίσκο».

Υπάρχουν παίκτες τους οποίους θα θέλατε να συναντήσετε μετά το τέλος του παιχνιδιού;

«Εννοείται! Με όλα τα παιδιά θα ήθελα να συναντηθώ μόλις τελειώσει το παιχνίδι!».

Ποιοι παίκτες, κατά τη γνώμη σας, θα βρεθούν στην τελική τριάδα;

«Ο Αλέξανδρος Σίαρς, η Τσόβγκαν, ο Γκρεγκ Μόρκαν, ο Dimar, η Μαριάννα Καμαρωτάκη και ο Μάικ είναι οι πιο πιθανοί υποψήφιοι για την τελική τριάδα! Νομίζω, αν έπρεπε να ξχωρίσω κάποιον από κάθε ομάδα, θα ξεχώριζα τον Γκρεγκ Μόρκαν και την Τσόβγκαν», αναφέρει στο TV Έθνος.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved