Το κορίτσι του Τζίμη Σταθοκωστόπουλου στο «My style rocks»
Showbiz

Το κορίτσι του Τζίμη Σταθοκωστόπουλου στο «My style rocks»

Η Ιωάννα Σιαμπάνη που προσπαθεί να κερδίσει τις εντυπώσεις στο My style rocks, έχει κλέψει την καρδιά του Τζίμη Σταθοκωστόπουλου

Νέα, όμορφη, σέξι, μοντέλο και με ένα υπέροχο χαμόγελο. Πρόκειται για τη Λαρισαία Ιωάννα Σιαμπάνη. Είναι μία από τις παίκτριες που συμμετείχε στο περσινό «My Style Rocks», όμως παρέμεινε μόνο για μία εβδομάδα και φέτος ξαναδήλωσε συμμετοχή και έτσι τη βλέπουμε και στο δεύτερο κύκλο του ριάλιτι.

Πριν την εμφάνιση της στο παιχνίδι μόδας, είχε πρωταγωνιστήσει στο βίντεο-κλιπ του Ηλία Βρεττού: «Μια ιστορία» και του Μύρωνα Στρατή «Βαθιές αναπνοές» και η τελευταία της συνεργασία είναι με τον Τόνυ Σφήνο για τηλεοπτικό σποτ.

Αγαπάει τη Λάρισα αλλά λόγω υποχρεώσεων παραμένει τον περισσότερο χρόνο στην Αθήνα. Λατρεύει τη μόδα και αυτό φαίνεται. Η όμορφη Λαρισαία διατηρεί σχέση με έναν πολύ γνωστό και περιζήτητο εργένη της Αθήνας, με τον οποίον είναι μαζί σχεδόν τρία χρόνια, αλλά είναι διακριτικοί στις εμφανίσεις τους. Ο Τζίμης Σταθοκωστόπουλος υπήρξε -και συνεχίζει να είναι- ένας από τους πιο περιζήτητους εργένηδες της Αθήνας και, παρά το γεγονός ότι στο παρελθόν από το πλευρό του πέρασαν μερικές από τις πιο όμορφες γυναίκες της εγχώριας σόου μπιζ, καμία δεν κατάφερε να «αιχμαλωτίσει» την καρδιά του. Η Ιωάννα, όμως, φαίνεται πως τον έχει μαγέψει.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved