Σκιαδαρέσης: Πώς θ' αντιδρούσε αν μια από τις κόρες του του έλεγε πως θέλει να πάρει μέρος στο GNTM;
Showbiz

Σκιαδαρέσης: Πώς θ' αντιδρούσε αν μια από τις κόρες του του έλεγε πως θέλει να πάρει μέρος στο GNTM;

Ο Γεράσιμος Σκιαδαρέσης έχει δυο κόρες, οι οποίες μπορεί να έχουν αρχίσει την ενασχολησή τους με την υποκριτική, ωστόσο διαθέτουν αναλογίες μοντέλου. 

Τι θα έλεγε αν του έλεγαν πως θέλουν να πάνε στο GNTM;

Αν μια από τις κόρες ας σας έλεγε να πάει στο «Next top model» πως θ’ αντιδρούσατε;

«Σίγουρα δεν θα ήμουν χαρούμενος για την απόφαση της, δεν θα μπορούσα όμως να την εμποδίσω. Θα έψαχνα να βρω τι έχω κάνει εγώ λάθος, ως γονέας. Το να χρησιμοποιήσει ένα παιδί αυτή την εκπομπή ως βήμα για να ασχοληθεί με το μόντελινγκ, ίσως είναι θεμιτό. Το θέμα είναι πόσο θα μπορέσει να κρατήσει μία σοβαρότητα, έναν χαρακτήρα»

Τελικά, όλα γίνονται στο βωμό της τηλεθέασης;

«Ναι και σε αυτό το βωμό δεν σκέφτονται να βρουν ένα νέο ταλέντο, ένα νέο παιδί να το αναδείξουν και να το κάνουν σταρ. Με λυπεί ιδιαίτερα το να βλέπω νέους ηθοποιούς με ταλέντο να δουλεύουν σε μπαράκια για να επιβιώσουν γιατί δεν τους δίνεται η ευκαιρία να εκφραστούν. Πονάει η ψυχή μου»

Πιστεύετε ότι μπορεί ν’ αλλάξει η κατάσταση;

«Πολύ δύσκολα, όλα γίνονται στο βωμό του χρήματος. Η φθορά που έχουμε όλοι όσοι δουλεύουμε στην τηλεόραση είναι μεγάλη»

Βάζετε και τον εαυτό σας στην κατηγορία των ανθρώπων που έχουν υποστεί φθορά στη μικρή οθόνη;

«Εγώ, και το λέω με το χέρι στην καρδιά, παλεύω για να μη γίνω μέλος αυτού του γραναζιού του συστήματος. Κάνω σκληρή κριτική, κάνω σκληρούς συμβιβασμούς, οι οποίοι με πονάνε, αλλά πολλές φορές πρέπει να κάνω δουλειές για να ζήσω κι εγώ και η οικογένεια μου. Όμως, πάντα δίνω το καλύτερο του εαυτού μου γιατί σε καμία περίπτωση δεν θέλω να κοροϊδεύω τον κόσμο. Ευτυχώς, όμως, είμαι τυχερός γιατί το 80% των δουλειών που έχω κάνει με έκαναν υπερήφανο. Έχω κάνει, όμως, και ένα 20% που το έκανα για να ζήσω, αλλά το πάλευα πάντα» εξήγησε στο tvkouskous

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved