Eλένη Ουζουνίδου: «Η Ζαμπέλα είναι άτομο που συναντάμε στην ελληνική κοινωνία»
Showbiz

Eλένη Ουζουνίδου: «Η Ζαμπέλα είναι άτομο που συναντάμε στην ελληνική κοινωνία»

Η Ελένη Ουζουνίδου επέστρεψε στη μικρή οθόνη και υποδύεται την Ζαμπέλα στη σειρά του ΑΝΤ1 «Πέτα τη φριτέζα».

Η ηθοποιός σε πρόσφατη συνέντευξή της, μίλησε για τον ρόλο της και για το αν μέσα από το πρόσωπο της Ζαμπέλας που υποδύεται βλέπουμε λίγο την ελληνική πραγματικότητα.

Υποδύεσαι τη Ζαμπέλα. Τι άνθρωπος είναι;

«Η Ζαμπέλα δεν είναι και τόσο καλός άνθρωπος, παρά την αφέλεια που έχει. Είναι λίγο αρχοντοχωριάτισσα και μαζί με τον σύζυγο της έχει το τοπικό κανάλι του Φτασμένου, με αποτέλεσμα να αισθάνονται παράγοντες. Παράλληλα, θέλει να πουλήσει ό,τι οικόπεδο υπάρχει στο χωριό σε ξένους παράγοντες. Γι' αυτόν τον λόγο θέλει και την ταβέρνα του αδελφού της».

Γιατί θέλει να πουλήσει ό,τι υπάρχει στο χωριό;

«Είναι μεγαλομανής και θέλει χρήματα. Οπως καταλαβαίνεις, αυτά που θέλει μόνο έτσι θα τα πάρει».

Μέσα από το πρόσωπο της Ζαμπέλας βλέπουμε έστω και λίγο την ελληνική πραγματικότητα;

«Η αλήθεια είναι ότι η Ζαμπέλα είναι άτομο που συναντάμε στην ελληνική κοινωνία, όπως και ο Αλέκος. Απλά η περίπτωση μας είναι πιο μεγεθυσμένη γιατί κάνουμε κωμωδία. Να 'σαι σίγουρος, όμως, ότι εγώ την έχω δει πολλές φορές αυτή την «κυρία Ζαμπέλα».

Είναι όντως αφελής ή την παριστάνει για να... επιβιώσει;

«Η Ζαμπέλα είναι κουτοπόνηρη και δεν έχει τρομερή πνευματικότητα. Τον σύζυγο και τον γιο της τους αγαπά στ' αλήθεια, με οποιονδήποτε άλλο δεν θέλει να 'χει πάρε δώσε. Ούτε καν με τον αδελφό της. θα καταφέρει να πάρει την ταβέρνα του αδελφού της Αντρέα; Ποιος ξέρει; Πιστεύω ότι δεν θα καταφέρει και πολλά πράγματα. Ειδικά τώρα που έχει έρθει ο Κίμωνας Ορλώφ, ο οποίος θέλει να σώσει την ταβέρνα...».

Την άφιξη του δεν τη βλέπει με πολύ καλό μάτι...

«Καθόλου. Εκεί που εφαρμόζει συνέχεια το σχέδιο με τον Αλέκο, δηλαδή να δανείζουν χρήματα στον Αντρέα με αντάλλαγμα τη μεταβίβαση του μαγαζιού, έρχεται ο Κίμωνας και τους βάζει τρικλοποδιές».

Ο Κίμωνας χαλάει τα δικά τους σχέδια αλλά και εκείνοι κοιτά-ζουν να τον ρεζιλέψουν...

«Θα κάνουν τα πάντα προκειμένου να φύγει από το Φτασμένο ο Κίμωνας. Πάντως μέχρι στιγμής, δεν είναι και ο πιο εύκολος αντίπαλος».

Ωστόσο, θα μάθει την αληθινή ταυτότητα του Κίμωνα και το μυστικό που κρύβει;

«Στα επεισόδια που έχω στα χέρια μου δεν φαίνεται κάτι τέτοιο. Ο Αντρέας και η Φάλον αρχίζουν να ψάχνουν μήπως βρουν κάποιο στοιχείο για αυτόν, ενώ στο ίδιο μοτίβο θα κινηθεί και η Ζαμπέλα. Κι αυτό γιατί δεν της κολλάει το γεγονός ότι ένας άνθρωπος όπως ο Κίμωνας Ορλώφ απορρίπτει προτάσεις από εστιατόρια που έχουν τόσο καλή φήμη για να αναλάβει μία ταβέρνα στο Φτασμένο», λέει στο My TV.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved