Εύη Καραγιάννη: «Ήμουν μικρή όταν έκανα την απόπειρα αυτοκτονίας, έχω ακόμη το σημάδι»
Showbiz

Εύη Καραγιάννη: «Ήμουν μικρή όταν έκανα την απόπειρα αυτοκτονίας, έχω ακόμη το σημάδι»

H Εύη Καραγιάννη, η μητέρα του Άνθιμου Ανανιάδη, μίλησε στο Πρωινό για την παράσταση που πρωταγωνιστεί αλλά και για τον πρώτο έρωτα στη ζωή της που έκανε απόπειρα αυτοκτονίας.

«Αυτό που μπορεί να με κάνει να κλάψω είναι η είδηση κάποιας ασθένειας και ένας άντρας. Ο πρώτος μου εφηβικός έρωτας που κράτησε χρόνια και πήγαμε μαζί στην Ιταλία ήταν πάρα πολύ γλυκός. Ακόμα και τώρα όταν θέλω να ξεκουράσω στη ψυχή μου σκέφτομαι αυτό το αγόρι. Όταν άρχισε να καταλαβαίνει ότι εγώ γινόμουν γυναίκα αυτός ο γλυκός έρωτας μετατρεπόταν σε ένα ακραίο πάθος, ζήλια και φόβο. Σε μία έντονη πίεση έκανα απόπειρα αυτοκτονίας, είχα κόψει τις φλέβες μου, έχω ακόμη το σημάδι. Ήμουν μικρή όταν έκανα την απόπειρα αυτοκτονίας, ότι είχα τελειώσει το σχολείο. Η επόμενη σχέση μου ήταν με έναν πολιτικό μηχανικό, ο οποίος ήθελε να παντρευτούμε και να σταματήσω τη δουλειά. Ήθελε γάμο αλλά όχι παιδί. Εγώ έμεινα έγκυος αλλά και εκείνος δε το δέχτηκε. Αποφάσισα να πάω στο γιατρό με μία φίλη και να κάνω έκτρωση», είπε η ηθοποιός στην κάμερα της εκπομπής.

Η Εύη αναφέρθηκε στη διάγνωση καρκίνου που τη θορύβησε, ρωτήθηκε επίσης και για το γιο της και τη σχέση που έχουν, ύστερα από όλα όσα συνέβησαν με τη μητέρα του εγγονού της και το γιο της, Άνθιμο.

Δείτε το βίντεο που ακολουθεί:



©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved