Ηλιάνα Παπαγεωργίου: Αποκάλυψε γιατί δεν μιλάει για τη σχέση της με τον Αργυρό
Showbiz

Ηλιάνα Παπαγεωργίου: Αποκάλυψε γιατί δεν μιλάει για τη σχέση της με τον Αργυρό

Η Ηλιάνα Παπαγεωργίου και ο Κωνσταντίνος Αργυρός είναι ζευγάρι, αλλά κανείς δεν μιλάει για τη σχέση αυτή. 

Το μοντέλο και κριτής του GNTM μίλησε για τους επώνυμους φίλους που έχει στην Αμερική, αλλά και γιατί δεν αναφέρεται στη σχέση της με τον Κωνσταντίνο Αργυρό.

Πώς εξηγείς τι σημαίνει διεθνής καριέρα σε έναν άσχετο;

«Δουλεύεις εκτός συνόρων και με ανθρώπους αναγνωρισμένους. Έχω δουλέψει για το περιοδικό W, για τον Ralph Lauren, για τα Nautica, για μεγάλα αμερικάνικα brands και έχω γραφεία σε όλο τον κόσμο. Αυτό είναι διεθνής καριέρα Αυτό που μου άρεσε πάρα πολύ ήταν που ήμουν το κορίτσι της Venus μετά την Jennifer Lopez»

Στο show είπες πως γνωρίζει τη Rita Ora. Πού τη γνώρισες;

«Στο γυμναστήριο. Είναι πάρα πολύ καλή και cool. Γυμναζόμασταν δίπλα-δίπλα και μιλήσαμε. Λέγαμε για το Κόσοβο γιατί είναι πολύ φίλη με τη Miss Kosovo. Σε αυτό το γυμναστήριο πάνε όλοι μου οι φίλοι που είναι αρκετά επώνυμοι»

Όπως;

«Δεν θα σου πω ονόματα, γιατί τους προστατεύω και τους αγαπώ. Θα σου πω μόνο ότι στο ίδιο γυμναστήριο πάει και ο Ryan Reynolds, ο οποίος γνωρίζει πολύ καλά ελληνικά. Μιλάμε αρκετές φορές στα ελληνικά»

Για κλείσιμο, θα μου λύσεις μια απορία; Γιατί τέτοιο μυστήριο γύρω από τη σχέση σου με τον Αργυρό;

«Δεν συζητάμε τα προσωπικά μας γιατί έρχομαι σε δύσκολη θέση. Άλλη εποχή το 2011, άλλη το 2018. Πλέον είμαι μεγάλη γυναίκα»

Το 2011 θα κάνατε δηλαδή και κοινή φωτογράφιση;

«Έχω αρνηθεί να κάνουμε μαζί φωτογράφιση. Αλλά πια έχω ωριμάσει και έχω καταλάβει στη ζωή μου ότι -ειδικά τώρα που εκτίθεμαι πολύ- το μόνο που μένει για μένα είναι τα συναισθήματα μου. Είναι δικά μου τα συναισθήματα» εξήγησε στο Down Town.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved