Καλυβάτσης: «Το μέλλον δε θέλω να μου φέρει τίποτα, αλλά θέλω να μου πάρει όλους αυτούς που… »
Showbiz

Καλυβάτσης: «Το μέλλον δε θέλω να μου φέρει τίποτα, αλλά θέλω να μου πάρει όλους αυτούς που… »

Για όσα θέλει να του φέρει αλλά και να του πάρει το μέλλον, μίλησε ο Σωτήρης Καλυβάτσης.

Ο ηθοποιός σε πρόσφατη συνέντευξή του αποκάλυψε επίσης αν έχει πραγματοποιηθεί το μεγαλύτερο όνειρο της ζωής του.

-Τι σκέφτεσαι για το μέλλον;
«Το μέλλον δεν θέλω να μου φέρει τίποτα, αλλά να μου πάρει όλους αυτού που έχουν «σιδερώσει» τη χώρα μου. Με αυτά που σκέφτο­νται αυτοί, οι δικές μας σκέψεις καταρρέουν. Δεν μπορώ να συλλάβω πώς τα σκέφτονται όλα αυτά και κάνουν το ένα μετά το άλλο καθημερινά».

-Ποια είναι η δική σου αντίσταση σε όλο αυτό;

«Στην αρχή δεν το κρύβω, όπως όλοι κι εγώ είχα άγχος, αναστάτωση και στεναχώρια για πολλά πράγματα, όμως δεν κράτησε μέσα μου για πάρα πολύ όλο αυτό, γιατί δεν προέκυψε από λάθη που έκανα εγώ στη ζωή μου. Έτσι, το ξεπέρασα σταδιακά και όσο μπορώ, διασκεδάζω με αυτή την κατάσταση. Εδώ επέρχεται η υπομονή που λέγαμε και η κατανόηση, ότι δεν είναι το νούμερο ένα στη ζωή μας τα χρήματα. Αυτό ελπίζω να έχει φυτευτεί καλά και μέσα στα μυαλά των συνανθρώπων μου στην Ελλάδα. Οι επόμενοι, μετά από 70-80 χρόνια, κάτι μπορεί να κάνουν, αλλά εμείς δεν γίνεται, πρέπει να το ξεχάσουμε, τουλάχιστον τα ζήσαμε αυτά με την άνεση.

- Έχει πραγματοποιηθεί το μεγαλύτερο όνειρο της ζωής σου;

«Ναι, έχει πραγματοποιηθεί. Είμαι άνθρωπος που έχω κάνει πολλά πράγματα και κάνω ακόμα. Ό,τι είχα σκεφτεί, αλλά και αυτά που δεν τα είχα σκεφτεί, έχουν συμβεί στη ζωή μου, οπότε, είμαι ικανοποιημένος και σε μεγάλο βαθμό «χορτασμένος». Ήθελα να κάνω τους ανθρώπους να περνάνε καλά. Μου αρέσει το ότι έχω δουλειά κάθε χρόνο, πιστεύω ότι βελτιώνομαι κι έτσι καλυτερεύουν οι προτάσεις που έρχονται, αυτό με ικανοποιεί. Δεν είναι στόχος και αυτοσκοπός η Επίδαυρος. Δεν νομίζω να υπάρχει κάποιος ηθοποιός που δεν θα ήθελε να συμμετάσχει σε κάτι που θα παιχτεί εκεί, αλλά, εντάξει, αν είναι να έρθει, θα έρθει η ώρα του να γίνει, πιστεύω να είμαι καλός κι εκεί», λέει στο ΛΟΙΠΟΝ.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved