Κατερίνα Καινούργιου: Με μία βαλίτσα στο χέρι για τον έρωτά της!
Showbiz

Κατερίνα Καινούργιου: Με μία βαλίτσα στο χέρι για τον έρωτά της!

«Μερικές φορές, κάποιος μπαίνει στη ζωή σου, τόσο απρόσμενα, κατακτά την καρδιά σου ξαφνικά και αλλάζει τη ζωή σου για πάντα»… Αυτά έγραφε, μεταξύ άλλων, η Κατερίνα Καινούργιου σε αναρτήσεις της στα social media στα μέσα του καλοκαιριού, θέλοντας να μοιραστεί με τους διαδικτυακούς της φίλους την ευτυχία που βίωνε στο πλευρό του νέου αγαπημένου της Νάσου Αναστασόπουλου.

Η ξανθιά παρουσιάστρια διανύει την ομορφότερη περίοδο της ζωής της, καθώς, μετά από περίπου τρία χρόνια μοναξιάς, βρήκε τον άντρα που πληροί όλες τις προϋποθέσεις για να την κάνει ευτυχισμένη. Η σχέση της με τον Νάσο Αναστασόπουλο την έχει ανανεώσει και απολαμβάνει κάθε λεπτό με τον σύντροφό της, ο οποίος την έκανε να βιώσει πρωτόγνωρα συναισθήματα.

«Είναι πολύ ερωτευμένη. Ο Νάσος είναι ο ιδανικός σύντροφος. Η Κατερίνα δίπλα του είναι ευτυχισμένη και χαρούμενη», εκμυστηρεύεται στη Realnews άνθρωπος από το περιβάλλον του ζευγαριού. Η χιλιομετρική απόσταση που χωρίζει το ζευγάρι, μιας και ο σύντροφός της ζει μόνιμα στο Λονδίνο και εργάζεται στον τομέα των οικονομικών, είναι κάτι που έχουν διευθετήσει και δεν στάθηκε ούτε για μια στιγμή εμπόδιο στον έρωτά τους.

Η Κατερίνα ταξιδεύει στη βρετανική πρωτεύουσα με κάθε ευκαιρία. «Της αρέσει πολύ να ταξιδεύει. Τώρα έχει έναν λόγο παραπάνω. Η Κατερίνα αισθάνεται πολύ όμορφα όταν πηγαίνει στο Λονδίνο. Κυκλοφορεί πιο άνετα και αυτό της χαρίζει μια αίσθηση ελευθερίας που την απολαμβάνει», εξηγεί ο ίδιος άνθρωπος. Αντίστοιχη προσπάθεια, όμως, για να είναι μαζί συχνότερα καταβάλλει και ο Νάσος, ο οποίος, όταν οι επαγγελματικές του υποχρεώσεις το επιτρέπουν, παίρνει το αεροπλάνο και έρχεται στην Αθήνα για να βρεθεί στην αγκαλιά της Κατερίνας.

Η τελευταία κοινή τους εμφάνιση, πριν από λίγες ημέρες, όταν η όμορφη παρουσιάστρια βάφτισε τον γιο της καλύτερής της φίλης, απέδειξε ότι οι δυο τους είναι πολύ δεμένοι, αλλά και αποφασισμένοι να κάνουν ό,τι περνάει από το χέρι τους για να ευτυχήσουν μαζί. Άλλοι, πάλι, ερμήνευσαν την παρουσία του Νάσου Αναστασόπουλου σε ένα τέτοιο κοινωνικό γεγονός, καθώς γνώριζε πως θα παρευρεθούν στενοί φίλοι και συγγενείς της Κατερίνας, ως την καλύτερη απόδειξη ότι και για εκείνον είναι πολύ σημαντική και πως η σχέση τους είναι σοβαρή. Όσον αφορά την Κατερίνα, ο Νάσος είναι ο άντρας που της παρέχει ασφάλεια και σιγουριά, γι’ αυτό και όλοι όσοι τη γνωρίζουν πιστεύουν πως η παρουσιάστρια έχει βρει το άλλο της μισό. Είναι ο άνθρωπος που εμπιστεύεται απόλυτα και νιώθει τη στήριξή του σε κάθε της βήμα.

Ειδικά τώρα, που ρίχνεται σε μία από τις πιο σκληρές μάχες της ελληνικής τηλεόρασης, ίσως την πιο σκληρή τής μέχρι τώρα καριέρας της. Η νέα της εκπομπή, «Ευτυχείτε», στο Open βγαίνει στην πιο ανταγωνιστική ζώνη της ελληνικής τηλεόρασης, απέναντι από ισχυρούς αντιπάλους, όπως είναι η Φαίη Σκορδά και η Κατερίνα Καραβάτου, όμως όσοι την ξέρουν λένε πως η ίδια είναι αποφασισμένη να αναμετρηθεί επί ίσοις όροις. Δεν λένε, άλλωστε, πως ο έρωτας δίνει φτερά;

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved