Χατζίδου-Παύλου: Ο παθιασμένος έρωτας, η συγκατοίκηση και... πρόσω ολοταχώς για γάμο!
Showbiz

Χατζίδου-Παύλου: Ο παθιασμένος έρωτας, η συγκατοίκηση και... πρόσω ολοταχώς για γάμο!

Από την πρώτη στιγµή που γνωρίστηκαν ένας µεγάλος έρωτας γεννήθηκε. Η τραγουδίστρια Ελένη Χατζίδου και ο πρωταθλητής στο κανόε καγιάκ και personal trainer Ετεοκλής Παύλου αφέθηκαν στην έλξη που ένιωθαν ο ένας για τον άλλον και ξεκίνησαν την κοινή ζωή τους, µε πολύ πάθος και µεγάλη... ταχύτητα!

Χρειάστηκαν µόλις λίγες εβδοµάδες µετά τη γνωριµία τους για να αποφασίσουν να ζήσουν κάτω από την ίδια στέγη. Από τότε χαίρονται την καθηµερινότητα που µοιράζονται στο όµορφο σπίτι της τραγουδίστριας στη Γλυφάδα.

Μάλιστα, ήδη έχουν αρχίσει την… εξάσκηση για τη δηµιουργία οικογένειας, αφού πρόσφατα υιοθέτησαν ένα γατάκι που αγαπούν και οι δύο πάρα πολύ. Ο Ετεοκλής Παύλου είναι ιδιαίτερα γνωστός και δυνατός αθλητής, αν και µέχρι πρότινος ελάχιστοι γνώριζαν την προσωπική του ιστορία και το γεγονός που του στοίχισε το δεξί του πόδι.

Εκείνος, όµως, δεν το έβαλε ποτέ κάτω και δείχνοντας αξιοσηµείωτη δύναµη εκπληρώνει τα όνειρά του, κάτι που η Ελένη εκτιµά πολύ στον σύντροφό της. Τον πρώτο καιρό της σχέσης τους δεν αποκάλυπτε κανένας από τους δύο τον έρωτά τους, όµως πλέον τόσο η όµορφη τραγουδίστρια όσο και ο γοητευτικός πρωταθλητής και personal trainer εκδηλώνονται δηµοσίως, µε τον Ετεοκλή Παύλου να κάνει ερωτική εξοµολόγηση στη γυναίκα της ζωής του ακόµα και στην τηλεόραση, µε την οποία ουδέποτε υπήρξε εξοικειωµένος!

Πρόσφατα βρέθηκε στη νέα εκποµπή της Ελεονώρας Μελέτη «Μετά τα µεσάνυχτα» και µόνο τρυφερά λόγια είχε να πει για τη γυναίκα που του άλλαξε για πάντα τη ζωή. «Γνώρισα την Ελένη και εκείνη µου ξύπνησε τα πάντα. Την ανάγκη να τη βλέπω κάθε µέρα. Περίµενα πότε θα έχουµε µάθηµα για να τη συναντήσω. Βγήκαν συναισθήµατα που ούτε είχα φανταστεί ότι θα µπορούσα να νιώσω. Είναι η στιγµή που λες ‘‘είµαι 30, έχω κάνει σχέσεις, έχω ζήσει τα πάντα’’ και ξαφνικά γνωρίζεις κάποιον και καταλαβαίνεις ότι δεν έχεις ζήσει τίποτα. Αυτό ακριβώς ένιωσα µε την Ελένη. Ηταν σαν να µην είχα γνωρίσει καµιά άλλη γυναίκα στη ζωή µου. Γνωρίζοντας την Ελένη, γνώρισα έναν άλλον κόσµο που δεν µπορούσα καν να φανταστώ ότι υπάρχει. Και αυτό οφείλεται αποκλειστικά σε εκείνη», είχε πει σε µια άλλη συνέντευξη πριν από λίγο καιρό.

Οµως και εκείνη είναι πραγµατικά ευτυχισµένη στο πλευρό του δηλώνοντας απόλυτα ερωτευµένη µε τον Ετεοκλή, που µπήκε ξαφνικά στη ζωή της και άλλαξε τα πάντα. «Παρά τη διαφορά ηλικίας -ο Ετεοκλής είναι σχεδόν µία δεκαετία µικρότερος-, οι δυο τους απολαµβάνουν κάθε στιγµή µαζί και δείχνουν αποφασισµένοι να κάνουν αυτή τη σχέση να πετύχει», λέει στενός τους φίλος, ο οποίος τους συναναστρέφεται καθηµερινά, σύμφωνα με τη Realnews.

Ο ίδιος άνθρωπος, µάλιστα, θεωρεί πολύ πιθανό σύντοµα να µιλάµε για γάµο και οικογένεια, µιας και είναι το κοινό όνειρό τους. «Θέλουν να ζήσουν για πάντα µαζί και µε τόσο γρήγορους ρυθµούς που παίρνουν σοβαρές αποφάσεις για τη σχέση τους, όπως ήταν αυτή της συγκατοίκησης στις πρώτες κιόλας ηµέρες που ήταν µαζί, δεν θα φανεί σε κανέναν φίλο τους ή τις οικογένειές τους περίεργο να πάρουν σύντοµα την απόφαση να παντρευτούν», τονίζει το ίδιο πρόσωπο.

Μέχρι τότε, ο Ετεοκλής θα συνεχίσει να είναι ο πιο φανατικός θαυµαστής της τραγουδίστριας, ενώ εκείνη θα τον στηρίζει µε κάθε τρόπο για τον µεγάλο στόχο που έχει θέσει στην αθλητική του καριέρα, να γίνει χρυσός ολυµπιονίκης στο άθληµά του. Γι’ αυτό άλλωστε και προπονείται εντατικά από τώρα για τους Παραολυµπιακοόυς Αγώνες του Τόκιο το 2020, ελπίζοντας να κάνει πραγµατικότητα αυτό το όνειρό του, έχοντας πάντα στην αγκαλιά του την αγαπηµένη του Ελένη.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved