Έλλη Στάη: «Αποδέχομαι τον χρόνο. Και ελπίζω να είμαι δυνατή μέχρι το τέλος»
Showbiz

Έλλη Στάη: «Αποδέχομαι τον χρόνο. Και ελπίζω να είμαι δυνατή μέχρι το τέλος»

Η Έλλη Στάη σε συνέντευξή της μίλησε για τη σχέση της με τον χρόνο.

Η σχέση σας με τον χρόνο ποια είναι;

Θέλω δεν θέλω, είναι αναγκαστική (γέλια). Αυτή είναι η σχέση όλων μας. Αποδέχομαι τον χρόνο. Και ελπίζω να είμαι δυνατή μέχρι το τέλος. Γιατί ο χρόνος έχει φθορά. Η ιδέα του θανάτου είναι και το μέγιστο φιλοσοφικό ερώτημα της ζωής των ανθρώπων. Δεν δέχομαι σε καμία περίπτωση τη «χρήση» της έννοιας του χρόνου με όρους σεξιστικούς και ρατσιστικούς.

Τι εννοείτε;

Νέες γυναίκες υφίστανται επιθέσεις γιατί κατηγορούνται ότι επικεντρώνονται στην εμφάνιση τους και στο πώς μπορούν να αποδώσουν ως ωραία «αντικείμενα». Το ίδιο ισχύει και για τους άνδρες. Δεν τους αναγνωρίζουν πως είναι νέοι, άρα μπορούν να τα καταφέρουν. Μεγαλώνοντας υπάρχει άλλος ρατσισμός για τους ανθρώπους. Ότι ξόφλησαν. Αυτά είναι μεγάλες ανοησίες και κλισέ. Η ζωή συνυπάρχει με όλα τα χρονικά της σημεία Δεν μπορείς να στερείς από τον νέο άνθρωπο τη δυναμική του, αλλά ούτε και από τον μεγαλύτερο άνθρωπο τη δική του δυναμική. Όλα αυτά τα κλισέ είναι τα πακέτα που δημιουργούν ανόητοι εγκέφαλοι.

Θα μπορούσατε να σκεφθείτε έπειτα από κάποια χρόνια τον εαυτό σας σε ένα μπαλκόνι στη Λευκάδα να γράφετε νια τα άγνωστα παρασκήνια της ελληνικής τηλεόρασης;

Το έχω σκεφθεί πολλές φορές (γέλια), αλλά πάντα κάτι γίνεται και δεν το κάνω. Υπερισχύει το στοιχείο του ακτιβισμού που διαθέτω ως χαρακτήρας.

Πηγή: Tv έθνος

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved