Μαρία Γεωργιάδου: «Δεν αισθάνομαι ότι έχω το χρόνο να γυρίσω να κοιτάξω πίσω ή μπροστά»
Showbiz

Μαρία Γεωργιάδου: «Δεν αισθάνομαι ότι έχω το χρόνο να γυρίσω να κοιτάξω πίσω ή μπροστά»

Η Μαρία Γεωργιάδου σε συνέντευξή της μίλησε για την προσωπική ζωή και για τον γιο της.

Χρόνος για σένα και την προσωπική σου ζωή υπάρχει, δεδομένου ότι επί σειρά ετών βρίσκεσαι μέσα στη δουλειά σου, που σου καταναλώνει τον περισσότερο χρόνο της ημέρας σου;

Αυτό είναι αλήθεια, «Η κυρία Ιουλία» η δουλειά μου καταναλώνει τον περισσότερο χρόνο της ημέρας μου. Από την άλλη, είμαι ευγνώμων που έχω μια δουλειά που την αγαπώ και μπορώ και την ακολουθώ. Ακόμα και οι εξαντλητικές πολλές ώρες που θα χρειαστεί αυτή η δουλειά αισθάνομαι ότι μου προσφέρουν ενέργεια, κέφι και διάθεση. Άνθρωπος είμαι κι έχω ανάγκη από ξεκούραση και από ανάσα. Αυτό δεν το καθορίζω πάντα μόνη μου, είναι οι συγκυρίες που οδηγούν τα πράγματα, τις οποίες οφείλω να ακολουθήσω. Δεν παραπονιέμαι για κάτι, η πολλή δουλειά δεν είναι κάτι που το απέφυγα ποτέ. Σ' ένα βαθμό πιστεύω ότι είναι κάτι που σίγουρα φέρνει καρπούς και με κάνει καλύτερη.

Καταφέρνει να δίνεις το χρόνο που χρειάζεται στους δικούς σου ανθρώπους; Παραπονιούνται που δεν σε βλέπουν συχνά;

Με τους ανθρώπους που έχω επαφή τη διατηρώ. Ακόμα και η μικρή επαφή έχει μια ποιότητα. Όπως κι εγώ καταλαβαίνω τους άλλους όταν κάποια στιγμή πνίγονται στη δουλειά τους, το ίδιο με καταλαβαίνουν κι εκείνοι όταν πνίγομαι εγώ. Όλοι δείχνουμε κατανόηση στα χρονικά θέματα που έχει ο καθένας, όπως και τους περιορισμούς, ξέρουμε ότι αυτά είναι μέσα στη ζωή. Κανένας δεν, αμφισβητεί τη δεδομένη αγάπη κάποιων ανθρώπων απλώς επειδή δουλεύουν πολύ. Διατηρώ σαφέστατα την επαφή με το παιδί μου, μιλάμε αλλά σίγουρα δεν έχω το χρόνο που θέλω για να παρακολουθήσω σινεμά και θέατρο αυτόν τον καιρό με τους φίλους μου, κάτι που μου αρέσει πάρα πολύ... τα στερούμαι αυτόν τον καιρό. Η ζωή φέρνει , τα πράγματα που πρέπει κάθε φορά κι έχω θετική στάση στα πράγματα που έρχονται, τα αποδέχομαι. Δεν αισθάνομαι ότι έχω το χρόνο να γυρίσω να κοιτάξω πίσω ή μπροστά. Ζω το τώρα κι αυτό νομίζω ότι είναι καλό για μένα να κάνω.

Πηγή: Λοιπόν

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved