Καλυβάτσης: «Όταν φοράω τα ρούχα μου και ανεβαίνω στη σκηνή, δεν έχω κάτι άλλο στο μυαλό μου»
Showbiz

Καλυβάτσης: «Όταν φοράω τα ρούχα μου και ανεβαίνω στη σκηνή, δεν έχω κάτι άλλο στο μυαλό μου»

Ο Σωτήρης Καλυβάτσης σε συνέντευξή της μίλησε για τις συνεργασίες του.

Στο πρόσφατο παρελθόν πέρασες κάποιες... αναταράξεις με συνεργασία σου...

Ναι, στην... άγονη γραμμή, περνάνε... γίνονται πράγματα... (Γέλια.)

Είναι εύκολο να διατηρούνται οι ισορροπίες ανάμεσα σε συναδέλφους του θιάσου, όταν υπάρχει προσωπική διαμάχη μεταξύ τους;

Αυτό είναι ένα θέμα της δουλειάς μας που υπάρχει έτσι κι αλλιώς. Δεν πηγαίνουμε απλώς να κάνουμε τη δουλειά μας και φεύγουμε. Υπάρχει προσωπική τριβή, όταν τόσοι άνθρωποι είναι μαζί τόσες ώρες και δουλεύουν, ζορίζονται, υπάρχουν τα προσωπικά του καθενός, κάποια στιγμή μπορεί να είσαι στα... κάτω σου. Πρέπει ταυτόχρονα να διαχειρίζεσαι τον εαυτό σου, τους υπολοίπους και αυτό έχει έναν κόπο. Είναι πολύ λεπτές οι ισορροπίες του ενός με τον άλλον, πρέπει να είμαστε πολύ προσεκτικοί και σε εγρήγορση. Προσωπικά, ό,τι κι αν μου έχει συμβεί, όταν φοράω τα ρούχα μου και ανεβαίνω στη σκηνή, δεν έχω κάτι άλλο στο μυαλό μου, είμαι εκεί με όλη την ψυχή μου. Πολλές φορές αποζητώ, για να μπορέσω να ξεχάσω αυτό που έχει συμβεί, να πάω στο θέατρο να παίξω και είναι ωραία.

Επιδιώκεις να παίζεις σε κωμωδία;

Για να είμαι ειλικρινής, μου αρέσει αυτό, να εισπράττω το ότι με αυτό που κάνω οι άνθρωποι διασκεδάζουν, ξεχνιούνται, περνάνε καλά. Ζούμε έτσι κι αλλιώς ένα δράμα, οπότε, να μην επιφορτίζουμε κι άλλο τον κόσμο με... δράμα.

Πηγή: Λοιπόν

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved