Η δήλωση του Βασάλου για την Ευρυδίκη του που θα συζητηθεί!
Showbiz

Η δήλωση του Βασάλου για την Ευρυδίκη του που θα συζητηθεί!

Είναι ο άντρας του σπιτιού, αλλά δεν χαϊδεύει αυτιά όταν ασκεί κριτική στην αγαπηµένη του Ευρυδίκη Βαλαβάνη

Ο γοητευτικός Κωνσταντίνος Βασάλος δηλώνει συντροφικό άτοµο και λέει στη Realnews γιατί στο πρόσωπο της αγαπηµένης του βλέπει τη µητέρα των παιδιών του.

Το ζευγάρι, που γνωρίστηκε και ερωτεύτηκε στο πρώτο «Survivor» το 2017, ζει µαζί περίπου έναν χρόνο. Full in love και οι δύο, µοιράζονται την καθηµερινότητα µε τα καλά και τα… κακά της.

«Η συµβίωση δεν είναι κάτι που µε φοβίζει. Είµαι συντροφικό άτοµο και η Ευρυδίκη είναι νοικοκυρά, ξέρει να κρατάει ένα σπίτι. Εχει ένα κακό συνήθειο, το οποίο µε ενοχλεί πάρα πολύ, στριφογυρίζει µια τούφα από τα µαλλιά της. Από την πλευρά της αυτό που την ενοχλεί είναι ότι είµαι ακατάστατος. Μπαίνω στο σπίτι και πετάω την µπλούζα µου, τα παπούτσια µου», λέει ο παρουσιαστής, αποκαλύπτοντας πως ακόµη δεν έχει κάνει πρόταση γάµου στην αγαπηµένη του. «Οχι, αν είχα κάνει πρόταση γάµου, θα το είχατε µάθει. Προς το παρόν ζούµε αρµονικά σαν ζευγάρι, ο γάµος δεν επείγει, εγώ είµαι 28, η Ευρυδίκη είναι 31, δεν µας πήραν τα χρόνια, αλλά δεν είµαστε και µωρά παιδιά. Ολα θα γίνουν στην ώρα τους, δεν χρειάζεται να πιέζουµε καταστάσεις. Στο πρόσωπό της βλέπω τη µητέρα των παιδιών µου, η Ευρυδίκη πληροί όλες τις προϋποθέσεις. Για να είµαστε έναν χρόνο µαζί, το έχω στο µυαλό µου, γιατί είναι ένα κορίτσι συνειδητοποιηµένο, ξέρει τι θέλει, δεν αµφιταλαντεύεται ποτέ. Οι γονείς µου τη συµπαθούν πάρα πολύ γιατί είναι ένα άτοµο πολύ φιλικό και συναισθηµατικό».

Πηγή φωτό: NDP

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved