Μαραντίνης - Χρηστίδου στέλνουν εξώδικο στον Παπανώτα! Τι του ζητούν;
Showbiz

Μαραντίνης - Χρηστίδου στέλνουν εξώδικο στον Παπανώτα! Τι του ζητούν;

Μετά τα σχόλια του Δημήτρη Παπανώτα για τα κιλά της Σίσσυς Χρηστίδου στην εκπομπή «Happy day» ξέσπασε θύελλα αντιδράσεων με τις εκπομπές να σχολιάζουν τη συμπεριφορά του παρουσιαστή. 

Η Σταματίνα Τσιμιτσιλή είχε μιλήσει με τη Σίσσυ Χρηστίδου και δήλωσε ότι είχε λυθεί η παρεξήγηση αλλά μάλλον κάτι τέτοιο δεν συνέβη. Η Σίσσυ Χρηστίδου με τον Θοδωρή Μαραντίνη μέσω του δικηγόρου τους, Νίκου Αγαπηνού ετοιμάζεται να στείλει εξώδικο στον παρουσιαστή. Το εξώδικο σύμφωνα με το ethnos αναφέρει:

«Σχετικά με τα δημοσιεύματα και τις δηλώσεις που προβλήθηκαν τις τελευταίες ημέρες με αφορμή κακεντρεχή σχόλια κυρίως του Δημητρίου Παπανώτα σε βάρος του Θοδωρή Μαραντίνη και της συζύγου του Σίσσυς Χρηστίδου, τα οποία αναπαρήχθησαν από τα Μέσα Μαζικής ενημέρωσης και τα social media, επισημαίνουμε ότι αποκλειστικό μέλημα των ανωτέρω είναι η προστασία των ανηλίκων τέκνων τους και της οικογενειακής τους ζωής, ηρεμίας και γαλήνης, όπως άλλωστε μέχρι και σήμερα οι ίδιοι έχουν αποδείξει εμπράκτως με την συμπεριφορά τους.

Ήδη τα εν λόγω σχόλια εκφεύγοντας των ορίων των αξιολογικών κρίσεων έχουν λάβει τη μορφή δυσφημιστικών διαδόσεων δήθεν γεγονότων και η διατύπωση αυτών εγγίζει τα όρια του ποινικού δικαίου και βαρύτατης παραβίασης προσωπικών δεδομένων. Για το λόγο αυτό δηλώνουν ότι θα προασπίσουν με κάθε νόμιμο μέσο τόσο την προσωπικότητά τους όσο και το συμφέρον των ανηλίκων τέκνων τους από τις ψευδείς και χυδαίες αναφορές στο πρόσωπό τους, τις οποίες αποκρούουν ως κακοήθεις και θεωρούν ότι στόχο έχουν να πλήξουν τους ιδίους και προέρχονται κατά βάση από τον Δημήτριο Παπανώτα.

Προς το σκοπό αυτό επιφυλάσσονται παντός νομίμου δικαιώματός τους και κάθε αξίωσής τους αστικής – ποινικής και έχουν αναθέσει στην δικηγορική εταιρία «ΝΙΚΟΣ ΑΓΑΠΗΝΟΣ ΔΙΚΗΓΟΡΙΚΗ ΕΤΑΙΡΙΑ» την αποστολή του παρόντος με την ταυτόχρονη δήλωση ότι αμφότεροι θα προασπίσουν το συμφέρον της οικογενείας τους και των ανηλίκων τέκνων τους με κάθε νόμιμο τρόπο. Παράλληλα χορηγείται μια προθεσμία τριών ημερών στον Δημήτριο Παπανώτα να ανακαλέσει τα κακεντρεχή σχόλια και να προβεί σε δημόσια δήλωση ανάκλησης των συκοφαντικών του δηλώσεων και παροχής συγγνώμης. Άλλως θα επέλθουν οι νόμιμες συνέπειες».

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved