Emma Shapplin: Η Γαλλίδα σοπράνο ήρθε στην Ελλάδα για την φωτογράφηση του album της
Showbiz

Emma Shapplin: Η Γαλλίδα σοπράνο ήρθε στην Ελλάδα για την φωτογράφηση του album της

Η Emma Shapplin ήρθε στην Ελλάδα για να φωτογραφηθεί για το νέο της album. 

Η Γαλλίδα σοπράνο εξήγησε γιατί επέλεξε έναν Έλληνα φωτογράφο και αποκάλυψε το περιστατικό εκείνο που συνέβη κατά την διάρκεια συναυλίας της στην Ακρόπολη.

Ήρθατε στην Αθήνα για τη φωτογράφιση του εξωφύλλου του album σας. Γιατί διαλέξατε έναν Έλληνα φωτογράφο, τον Χάρη Παπαδημητρακόπουλο;
«Πρέπει να πω ότι μια από τις ομορφότερες φωτογραφίες μου την είχε βγάλει ο Χάρης και είπα πως θέλω ξανά εκείνον. Μακάρι να έβλεπα τον εαυτό μου κάθε μέρα με τον τρόπο που με βλέπει και με φωτογραφίζει ο Χάρης»


Θυμάστε ποια ήταν η στιγμή που καταλάβατε ότι θα γίνετε τραγουδίστρια;

«Έγινε βήμα-βήμα. Ακόμα κι όταν σκεφτόμουν «ξεχνά το, δεν θα πετύχει», τότε ξαφνικά κάποιον γνώριζα και η ελπίδα εμφανιζόταν ξανά. Ακόμα κι αν ήθελα να ξεφύγω, κάτι με τραβούσε ξανά πίσω στο τραγούδι. Έτσι είμαι ακόμα εδώ. Μπορώ να πω πως έχω περάσει πολλές όμορφες και ξεχωριστές στιγμές. Αγαπώ τη ζωή μου»

Σας έχει συμβεί κάτι περίεργο στη διάρκεια κάποιας συναυλίας σας;
«Ναι, όταν τραγουδούσα στην Ακρό¬πολη κατά τη διάρκεια της νύχτας ξε¬κίνησε ένας περίεργος αέρας που σου αποσπούσε κάπως την προσοχή. Χρει¬αζόταν να «πολεμήσω» για να παραμεί¬νω πάνω στη σκηνή. Παρ' όλα αυτά το συναίσθημα που σου άφηνε ήταν πολύ έντονο. Ήταν σαν μια ενέργεια να με δι-απερνάει και το λάτρεψα»

Ταξιδεύετε και δουλεύετε πολύ. Βρί¬σκετε χρόνο νια τα αγαπημένα σας πρόσωπα;

«Τον τελευταίο καιρό προσπαθώ να μην ταξιδεύω για μεγάλα χρονικά διαστή¬ματα. Το μεγαλύτερο ταξίδι ήταν για ενάμιση μήνα. Προσπαθώ να επιστρέ¬φω κάθε εβδομάδα ή κάθε δύο εβδομά¬δες. Χρειάζομαι να επιστρέφω στο σπίτι μου ώστε να μαζεύω δυνάμεις και να ξεκουράζομαι. Μου αρέσει να περπατάω πολύ στη φύση, να περνώ χρόνο με τον σκύλο και τις γάτες μου, με τα βιβλία μου, με τον μικρό μου κόσμο»

Υπάρχει κάποιο συγκεκριμένο πρόσωπο που να σας ενέπνευσε;

«Η Μαρία Κάλλας με επηρέασε πολύ στην παιδική μου ηλικία. Θυμάμαι ότι την είδα στην τηλεόραση, τότε είχαμε πολύ μικρές ασπρόμαυρες τηλεοράσεις, όταν ήμουν πολύ μικρή και δεν ήξερα τίποτα ακόμα για την όπερα Αλλά θυμάμαι πολύ καθαρά εκείνη τη στιγμή. Είναι πολύ λίγες οι στιγμές που κρατάς στη μνήμη σου όταν είσαι πολύ μικρός και η συγκεκριμένη ήταν μια από αυτές. Μόλις είχαν ανακοινώσει πως πέθανε και έπαιξαν το βίντεο που τραγουδούσε το Ο Mio Babbino Caro. Το θυμάμαι τόσο καθαρά Δεν ήξερα τίποτα για .τη Μαρία Κάλλας, αλλά τη θυμάμαι. Είναι μερικοί άνθρωποι που χαράζονται στη μνήμη σου» εξήγησε στο Down Town.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved