Αλέξανδρος Σταύρου: «Ζούμε την εποχή της selfie. Ζούμε σε μια εποχή απόλυτου εγωισμού»
Showbiz

Αλέξανδρος Σταύρου: «Ζούμε την εποχή της selfie. Ζούμε σε μια εποχή απόλυτου εγωισμού»

Πολλοί ηθοποιοί εδώ και μερικά χρόνια έχουν πληγεί από την ανεργία και τη μη καταβολή των δεδουλευμένων τους.

Ο Αλέξανδρος Σταύρου σε συνέντευξή του, σχολιάζει την εκ νέου άνθηση της ελληνικής μυθοπλασίας ως «θαύμα», όπως λέει χαρακτηριστικά.

«Ο κλάδος μας είχε πληγεί πάρα πολύ. Το ότι ξαναρχίζει η ελληνική μυθοπλασία και δημιουργούνται περισσότερες σειρές είναι θετικό και ελπιδοφόρο. Και όπως έχω παρατηρήσει, όλες σχεδόν είναι αξιοπρεπείς, τηρουμένων και των αναλογιών και των χρημάτων που υπάρχουν στην αγορά» υπογραμμίζει ο ηθοποιός, ο οποίος θεωρεί ότι μέσα στην κρίση μάς κράτησε και μας κρατά όρθιους ο θεσμός της οικογένειας:

«Αυτοί οι ισχυροί δεσμοί με τους γονείς μας, τους παππούδες μας μάς κράτησαν γερούς. Δυστυχώς, ζούμε την εποχή της selfie! Αυτή η λέξη καθρεφτίζει την εποχή μας. Ζούμε σε μια εποχή απόλυτου εγωισμού. Ολοι έχουν στραφεί προς τον εαυτό τους και στην καλύτερη προβολή του. Πολύ ναρκισσιστικό. Μόνο που η οικογένεια δεν είναι μονοκύτταρος, αλλά πολυκύτταρος οργανισμός. Ας βγάλουμε μια φωτογραφία με την οικογένειά μας και θα δούμε την πλάνη. Δρούμε όλοι μας ο ένας για τον άλλον. Αυτή είναι η σωστή διάσταση των πραγμάτων!», λέει στην Espresso.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved