Αργυρός-Παπαγεωργίου: Για καφέ στο Κολωνάκι
Showbiz

Αργυρός-Παπαγεωργίου: Για καφέ στο Κολωνάκι

Εδώ και καιρό τα δημοσιεύματα τους θέλουν μαζί, ωστόσο κανείς από τους δύο δεν τα επιβεβαιώνει ούτε τα διαψεύδει.

Ο Κωνσταντίνος Αργυρός και η Ηλιάνα Παπαγεωργίου, πάντως, κυκλοφορούν κανονικά στην πόλη.

Ο γοητευτικός τραγουδιστής και το γνωστό μοντέλο, που συμμετέχει στο «Νext top model», εθεάθησαν πριν από λίγες μέρες μαζί στο Κολωνάκι. Συγκεκριμένα, απόλαυσαν τον καφέ τους στο «Dry Cafe», αδιαφορώντας για τα αδιάκριτα βλέμματα των θαμώνων του μαγαζιού.

Οσοι ήταν εκεί μίλησαν για το πιο ωραίο ζευγάρι της πόλης, αφού σχεδόν κανείς δεν τους έχει δει μαζί. Από την άλλη, η Ηλιάνα ακόμα δεν έχει κάνει κάποια δημόσια εμφάνιση στο νυχτερινό κέντρο «Fantasia», όπου εμφανίζεται ο τραγουδιστής, αφού θέλει να αποφύγει τους παπαράτσι. Ο τραγουδιστής, πάντως, πριν από λίγες μέρες έδωσε τη δική του απάντηση στις φήμες που τον θέλουν να είναι ζευγάρι με την Ηλιάνα Παπαγεωργίου, η σχέση του με την οποία έγινε γνωστή από ένα πρωτοσέλιδο εβδομαδιαίου περιοδικού.

«Είχε γίνει κάποιο τέτοιο πρωτοσέλιδο; Δεν το θυμάμαι, αλλά προσπαθώ όλο αυτό να το προστατεύω, όχι για μένα αλλά για τους εκάστοτε ανθρώπους με τους οποίους μπορεί να είμαι μαζί και μπορεί να μην προχωρήσει μια σχέση- μπορεί και να προχωρήσει, δεν ξέρεις καμιά φορά. Οπότε καλό είναι μέχρι να δεις τι γίνεται να το προστατεύεις», είχε πει χαρακτηριστικά. Το μόνο σίγουρο είναι ότι πρόκειται για το πιο ωραίο ζευγάρι της πόλης και απομένει στο μέλλον να υπάρξει η πρώτη δημόσια κοινή εμφάνιση.

Πηγή: Secret

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved