Άκης Σακελλαρίου: Τι του δίδαξε η πρόσφατη περιπέτεια της υγείας του;
Showbiz

Άκης Σακελλαρίου: Τι του δίδαξε η πρόσφατη περιπέτεια της υγείας του;

Ο Άκης Σακελλαρίου την περασμένη Τρίτη εισέβαλλε, ως γκεστ στη σειρά του Alpha «Tο σόι σου» και κατάφερε να κάνει την οικογένεια του Μενέλαου και της Αλεξάνδρας άνω-κάτω.

Ο ίδιος σε πρόσφατη συνέντευξη του αποκάλυψε αν το δικό του σόι, του θύμισε κάτι από το τηλεοπτικό ενώ αναφέρθηκε και στην πρόσφατη περιπέτεια της υγείας του.

Το δικό σας σόι θυμίζει κάτι από το τηλεοπτικό «Σόι»;
«Ε, κάποιες στιγμές, ναι. Όχι τόσο με την εμπνευσμένη μαγειρική της Αλεξάνδρας, αλλά με κάποια δείπνα που είχαμε στο πατρικό μου, όπου γινόταν χαμός από πλευράς διαλόγων. Ο ένας έμπαινε στη σκέψη του άλλου, γελούσαμε, διαφωνούσαμε»

Τη σειρά τη βλέπατε; Γνωρίζατε για την επιτυχία της; «Οχι, δεν την έβλεπα τη σειρά. Γενικά, δεν βλέπω πολλή τηλεόραση. Ήξερα, βέβαια, ότι είναι μια επιτυχημένη σειρά, ωστόσο δεν ήξερα το μέγεθος της επιτυχίας της. Εντάξει, μετά την εμπειρία μου αυτή καταλαβαίνω και για ποιον λόγο αρέσει στο κοινό. Έχει όλα τα εχέγγυα για μια καλή οικογενειακή στιγμή»

Τι σας δίδαξε η πρόσφατη περιπέτεια της υγείας σας; «Μου δίδαξε ιεράρχηση των προτεραιοτήτων με άξονα την ποιότητα της ζωής μου», λέει ο ηθοποιός στο Tv Έθνος.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved