Μεϊμαρίδη: «Τρεις φορές που παντρεύτηκα, το έκανα με ένα ξόρκι που λέγεται το “αστέρι της αγάπης”»
Showbiz

Μεϊμαρίδη: «Τρεις φορές που παντρεύτηκα, το έκανα με ένα ξόρκι που λέγεται το “αστέρι της αγάπης”»

Σε μία απίστευτη αποκάλυψη προέβη η Μάρα Μεϊμαρίδη.

Η συγγραφέας, ανθρωπολόγος-ψυχαναλύτρια σε πρόσφατη συνέντευξή της, παραδέχθηκε ότι και τις τρεις φορές που παντρεύτηκε χρησιμοποίησε ξόρκια.

Τα έχετε χρησιμοποιήσει κι εσείς τα ξόρκια;
«Και τις τρεις φορές που παντρεύτηκα, το έκανα με ένα ξόρκι που λέγεται το «αστέρι της αγάπης». Καθόμασταν μόνες μας και ανάβαμε ένα κεράκι. Βάζαμε τα αρώματα μας, τα φίλτρα για να βοηθήσουμε τον εγκέφαλο να χαλαρώσει. Ηρεμούσαμε με αναπνοές και βάζαμε τη φωτογραφία της θείας στην απέναντι καρέκλα. Και λέγαμε: «Κατίνα, στείλε μου έναν άνδρα. Τον θέλω έτσι κι έτσι κι έτσι». Το ξόρκι αυτό είχε δυσκολίες. Δεν καθόμασταν τελευταία στιγμή, να σκεφτούμε πώς τον θέλαμε. Καθόμασταν επί μέρες πριν και γράφαμε στο παπύρι τι ακριβώς θέλαμε. Εστιάζαμε».

Και μετά;
«Καταγράφαμε τα σημαντικά. Οταν είσαι πιτσιρίκα θες ψηλό, ξανθό, γυμνασμένο, με λεφτά, που να υπακούει σε όλες τις διαταγές. Οχι. Τα σημαντικά είναι να μην έχει ψυχασθένειες, να μην είναι κανένας μαμάκιας, να μην είναι πουτούδης, δηλαδή γυναικάς, να μην είναι τζογαδόρος. Βλέπαμε εικόνες την ώρα που μιλάγαμε στην Κατίνα, ότι είχαμε έναν άνδρα, τον αγκαλιάζαμε, τον παντρευόμασταν, κάναμε παιδιά. Το ξόρκι είναι του 1100 κι όμως σήμερα αν διαβάσεις το «Νeuroscience» σου λέει ότι ο εγκέφαλος, αυτό το εξαίρετο όργανο, δεν αντιλαμβάνεται τι είναι φαντασία και τι πραγματικότητα. Τα μπερδεύει. Και το ασυνείδητο θα λειτουργήσει με την εικόνα που δίνει ο καπετάνιος».

Τόσο απλά;
«Το δεύτερο που κάναμε ήταν ότι δεν λέγαμε απλώς το ξόρκι, το ζούσαμε, κλαίγαμε με αναφιλητά. Από την ψυχή μας μιλούσαμε. «Κατίνα, λυπήσου τη μοναξιά μου, νέα κοπέλα είμαι κι εγώ». Αυτή η δόνηση είναι συμπαντική. Φεύγαμε από το δεύτερο τσάκρα, πηγαίναμε στο τρίτο, τέταρτο, πέμπτο -εκεί γινόταν το ξόρκι- και πήγαινε προς το λευκό. Δεν προλάβαινες να σηκωθείς από την καρέκλα σου και ερχότανε αυτό ακριβώς που είχες ζητήσει. Ετσι παντρεύτηκα τρεις φορές. Και σε κάθε φάση της ζωής μου ήθελα διαφορετικό σύντροφο. Εβρισκα, λοιπόν, ακριβώς αυτό που ήθελα», λέει στο Gala.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved