Ελένη Καστάνη: «Όσα χρήματα μάζεψα δεν υπάρχουν πια, εξανεμίστηκαν με δέκα χρόνια κρίση»
Showbiz

Ελένη Καστάνη: «Όσα χρήματα μάζεψα δεν υπάρχουν πια, εξανεμίστηκαν με δέκα χρόνια κρίση»

Η Ελένη Καστάνη έχει δουλέψει πολύ. 

Η ηθοποιός έχει ζήσει τις καλές εποχές της τηλεόρασης και δεν κρύβει ότι τότε έβγαζε χρήματα. Ωστόσο, αυτά τα χρήματα δεν υπάρχουν πια.

Πόσα χρόνια είχατε να κάνετε τηλεόραση;

«Νομίζω είναι μια γεμάτη δεκαετία, αλλά δεν το κατάλαβε κανείς γιατί δείχνουν συνέχεια τις επαναλήψεις των σειρών και έτσι δεν μας ξεχνάει ο κόσμος. Απείχα γιατί ήταν οι εποχές τέτοιες που σταμάτησαν να γίνονται πολλά ελληνικά σίριαλ. 'Ηρθαν τα τούρκικα και μετά τα realities. Τώρα κάτι αρχίζει πάλι να γίνεται και είπα να πω το «ναι».”

Τα τούρκικα σίριαλ ήταν μόδα που πέρασε;

«Αυτό που κάνει την τηλεόραση καλή είναι το χρήμα. Και στις τούρκικες σειρές έπεσε χρήμα. Είδα λίγο το καλοκαίρι ένα τούρκικο που είχε ο ΑΝΤ1, το Μια Ζωή, και εντυπωσιάστηκα από την παράγωγή. Κομπάρσοι, σκηνικά, ηθοποιοί. Για μια σκηνή που η κοπέλα έβγαινε στον δρόμο έβλεπες να περνάνε δέκα άτομα, κομπάρσοι ντυμένοι με ρούχα εποχής. Όλα αυτά είναι έξοδα για τον παραγωγό»

Τα χρήματα που βγάλατε από την τηλεόραση πως τα επενδύσατε; Τα κάνατε σπίτια και οικόπεδα;

«Εκείνες τις εποχές παίρναμε καλά χρήματα. Τώρα πια δεν υπάρχουν αυτά. Είμαστε όλοι κακοπληρωμένοι. Όσα χρήματα μάζεψα δεν υπάρχουν πια, εξανεμίστηκαν με δέκα χρόνια κρίση. Αλλά δεν χρωστάω σε κανέναν και δεν έχω πάρει ποτέ στη ζωή μου δάνειο. Τα χρήματα που έβγαζα τα έτρωγα και φρόντιζα να πηγαίνω το παιδί μου σε ένα καλό σχολείο. Τώρα σπουδάζει μηχανολόγος-μηχανικός στην Αγγλία. Είχα μια λογική ότι «όταν τα φας, αυτά ξανάρχονται». Η μάνα μου μου το έμαθε αυτό. Είχα και έναν λογιστή που δεν ζει πια και ήταν πελάτες του όλοι οι παλιοί ηθοποιοί, τύπου Μάρθα Καραγιάννη και Γιώργος Κωνσταντίνου. Του έλεγα: «Αχ, πάλι θα με σκοτώσει η εφορία» και μου απαντούσε: «Δεν πειράζει, Ελένη. Να βγάζεις εσύ λεφτά και ας τα δίνεις στην Εφορία». Βέβαια τώρα πια μόνο δίνουμε, δεν παίρνουμε» εξήγησε στο DownTown

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved