Ραλλία Χρηστίδου: «Μακάρι να είχε γίνει νωρίτερα πρόταση για μεγάλη πίστα»
Showbiz

Ραλλία Χρηστίδου: «Μακάρι να είχε γίνει νωρίτερα πρόταση για μεγάλη πίστα»

Για πρώτη φορά την βλέπουμε να εμφανίζεται σε μεγάλη πίστα, σε μπουζούκια, στο πλευρό του Μάκη Δημάκη του Αντύπα και του Βασίλη Δήμα, και δηλώνει ευτυχής.

Ο λόγος για τη Ραλλία Χρηστίδου, η οποία αποκαλύπτει πως θα το είχε κάνει και νωρίτερα αν είχε δεχθεί πρόταση.

Θεωρείς ότι ο κόσμος που επισκέπτεται αυτά τα νυχτερινά κέντρα είναι διαφορετικός σε σχέση με τα κέντρα που είχες εμφανιστεί μέχρι τώρα;

«Δεν υπάρχει διαφορά. Ο κόσμος που ερχόταν να με δει στις σόλο παραστάσεις μου ή σε άλλες συμμετοχικές παραστάσεις έχει την ίδια πάστα. Είμαι χαρούμενη για την επιλογή μου, γιατί ήταν σωστή, από την άποψη ότι ο κόσμος που έρχεται εδώ θέλει πραγματικά να διασκεδάσει, να ψυχαγωγηθεί και όχι για να πει ότι βγήκε».

Άλλαξες και το ντύσιμο σου. Έντονο βαθύ ντεκολτέ, που τονίζει το πλούσιο μπούστο σου... είναι πιο «πιστάτο».

«Πιο «πιστάτο», μου αρέσει... Τα βλέπω όλα σαν ένα παιχνίδι και κάθε παιχνίδι έχει τους κανόνες του και μου αρέσει να ίο παίζω έντιμα. Το συγκεκριμένο παιχνίδι στο κέντρο έχει κάποιους κανόνες κι εγώ θέλω να παίξω έντιμα με τους κανόνες αυτούς».

-Που σημαίνει ότι προσάρμοσες και το ντύσιμο σου ανάλογα με το χώρο;

«Προφανώς και προσαρμόστηκε το ντύσιμο μου, και μπορώ να σου πω ότι το ευχαριστιέμαι πάρα πολύ».

-Το ευχαριστιούνται και οι θαμώνες του κέντρου;

«Το ελπίζω... Δεν είπα ποτέ «όχι» σε τίποτα, κι έχω συνέπεια σε αυτά που λέω. Ποτέ δεν είπα «δεν θέλω να κάνω... αυτό ή το άλλο», απλώς δεν είχα συγκεκριμένη πρόταση. Αν εξαιρέσω μια πρόταση πριν από 15 χρόνια, από εκεί και πέρα δεν είχα καμία παρόμοια πρόταση για μεγάλη πίστα. Μακάρι να είχε γίνει νωρίτερα».

- Παρακολουθούσες λαϊκά προγράμματα;

«Βεβαίως, και ήμουν πολύ καλή πελάτισσα. Ταυτίζομαι με το συνάδελφο που υπηρετεί εκείνη την ώρα το έργο του», λέει στο ΛΟΙΠΟΝ.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved