Το παρασκήνιο της αποχώρησης του Χρυσοστόμου από την παράσταση «Ποιος σκότωσε το σκύλο τα μεσάνυχτα»
Showbiz

Το παρασκήνιο της αποχώρησης του Χρυσοστόμου από την παράσταση «Ποιος σκότωσε το σκύλο τα μεσάνυχτα»

Μια διαφωνία έφερε τη ρήξη, η ρήξη οδήγησε στον καβγά και ο καβγάς στην αποχώρηση και την αντικατάσταση.

Συμβαίνουν κι αυτά στα θεατρικά παρασκήνια! Η αναπάντεχη αντικατάσταση του ηθοποιού Γιώργου Χρυσοστόμου από τον καλό συνάδελφο του Θέμη Πάνου στην παράσταση «Ποιος σκότωσε το σκύλο τα μεσάνυχτα», που θα ανέβει στη σκηνή του θεάτρου «Τζένη Καρέζη», κρύβει παρασκήνιο.

Σύμφωνα με την Espresso ο σκηνοθέτης του έργου (και καλλιτεχνικός διευθυντής του Φεστιβάλ Αθηνών) διαφώνησε έντονα με τον πρωταγωνιστή που είχε επιλέξει αρχικά, τον Γιώργο Χρυσοστόμου. Η μια κουβέντα έφερε την άλλη και -όπως αναφέρει η πηγή της εφημερίδας- η διαφωνία των δύο ανδρών εξελίχθηκε σε λογομαχία. Το γεγονός είχε ως αποτέλεσμα να πέσουν με συνοπτικές διαδικασίες οι τίτλοι του τέλους στη συνεργασία τους.

Η επόμενη κίνηση του σκηνοθέτη ήταν να έρθει σε επικοινωνία με τον Θέμη Πάνου, ο οποίος έτυχε να είναι ελεύθερος θεατρικά, αφού επέλεξε φέτος να κάνει τηλεόραση παίρνοντας μέρος στη νέα σειρά του Ορθή και του Γιώργου Κυρίτση «Ο πρίγκιπας της φωτιάς». Ο ηθοποιός, που έχει στο ενεργητικό του και βραβείο ερμηνείας στο κινηματογραφικό φεστιβάλ της Βενετίας με την ταινία «Miss Violence», του απάντησε θετικά και άρχισαν εντατικές πρόβες.

Λόγω της αντικατάστασης, η πρεμιέρα της παράστασης μετατέθηκε για τις 15 Νοεμβρίου.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved