Καραμέρος-Χαριτάτος: Τα "χρυσά συμβόλαια", η Τατιάνα Στεφανίδου και η νέα σεζόν
Showbiz

Καραμέρος-Χαριτάτος: Τα "χρυσά συμβόλαια", η Τατιάνα Στεφανίδου και η νέα σεζόν

Ο Γιώργος Καραμέρος και ο Σπύρος Χαριτάτος παρόλο που προέρχονται από μια επιτυχημένη περσινή χρονιά, είναι προσγειωμένοι και πατάνε στη γη. Τι λένε για την Ελένη Μενεγάκη και τα “χρυσά συμβόλαια”, τη νέα σεζόν, αλλά και την αποχώρηση της Τατιάνας Στεφανίδου από τον ΑΝΤ1;

“Με αέρα νικητή δεν μπορείς να ξεκινήσεις, γιατί ο αέρας είναι επικίνδυνο πράγμα. Μπορεί να σε πάρει και να σε σηκώσει. Ξεκινάς με μια βασική σταθερά. Υπάρχει η εκπομπή, υπάρχει η ομάδα που εμπιστεύεσαι. Μέχρι εκεί είναι τα πράγματα. Έτσι κι αλλιώς εμείς σε ότι κι αν κάναμε ξεκινάγαμε ως χαμένοι” δήλωσε ο Σπύρος Χαριτάτος.

Απαντώντας στην ερώτηση για το αν υπάρχουν εξαιρέσεις όπως η Ελένη Μενεγάκη με “χρυσά συμβόλαια”, ο Σπύρος Χαριτάτος δήλωσε: “Τα κατάφερε και μπράβο της. Η Ελένη μεγάλωσε και άνθισε σε εποχές που τα χρήματα περνούσαν χαλαρά από τα χέρια των παρουσιαστών και παραμένει όμορφη και λαμπερή. Πολύ καλά έκαναν και το εκμεταλλεύτηκαν αυτοί που μπορούσαν και μακάρι να μπορούσαμε κι εμείς να το κάναμε πέντε χρόνια πριν.”

Όσο για την Τατιάνα Στεφανίδου, ο Γιώργος Καραμέρος τόνισε: "Στεναχωρήθηκα που δεν θα είναι η Τατιάνα μαζί μας φέτος, γιατί είχαμε μια πολύ καλή συνεργασία τα τελευταία δυο χρόνια. Με εξέπληξη που δεν συνέχισε στον ΑΝΤ1, όπως με εξέπληξε ότι πολύ γρήγορα αποφάσισε να είναι πάλι στον αέρα από μια άλλη συχνότητα. Δηλαδή περίμενα ότι θα έμενε για ένα διάστημα εκτός. Μου φάνηκε λίγο γρήγορο. Όμως όποτε κι αν άλλαξε κανάλι υπήρχε ένα κοινό που την ακολουθούσε πάντα."

Πηγή: Θέμα

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved