Μαρία Κωνσταντάκη: «Τα μπουζούκια δεν μπορώ να τ’ αντέξω»
Showbiz

Μαρία Κωνσταντάκη: «Τα μπουζούκια δεν μπορώ να τ’ αντέξω»

Η Μαρία Κωνσταντάκη μίλησε για τον ρόλο της στη σειρά «Όσο έχω εσένα» και εξομολογήθηκε αν της αρέσουν οι προκλήσεις.

Γιατί η Νάνσυ έχει κολλήσει με τον Αχιλλέα;

Γιατί να μην κολλήσει με τον Αχιλλέα; Είναι κούκλος και ένα αγόρι που δεν έχει συνηθίσει να βλέπει στα μέρη της. Ωστόσο, παραμένει ανοιχτή σ' όλες τις προκλήσεις και τα ερεθίσματα.

Εσύ είσαι ανοιχτή στις προκλήσεις;

Να σου πω την αλήθεια, είμαι ανοιχτή τόσο όσο. Για παράδειγμα, τα μπουζούκια δεν μπορώ να τ’ αντέξω. (Γελάει.) Όταν βρίσκεσαι σ' έναν φυσιολογικό μέσο όρο, προσπαθείς να είσαι ανοιχτή. Ταυτόχρονα, επειδή είσαι κάποιας ηλικίας, έχεις επιλέξει τα πράγματα που σου αρέσουν κι αυτά που δεν σου αρέσουν, οπότε βάζεις τα στεγανά σου.

Πώς εξελίσσεται η σχέση της Νάνσυς με τον Αχιλλέα;

Η Νάνσυ δεν τα παρατάει και, όπως θα δείτε στα προσεχή επεισόδια, θα επιστρατεύσει όλους τους τρόπους για να κερδίσει τον Αχιλλέα. Δεν της αρέσει να χάνει και κατ' επέκταση ο Αχιλλέας δεν θα μπορέσει και τόσο εύκολα να την απορρίψει.

Βρίσκεσαι στην παράσταση «Πουλιά στον αέρα» που ανεβαίνουν στο Θέατρο Αλίκη... Πρόκειται για μία κωμωδία του Ζωρζ Φεντώ σε σκηνοθεσία του Νίκου Μαστοράκη και επί σκηνής είμαστε οι Βίκυ Σταυροπούλου, Χρήστος Χατζηπαναγιώτης, Θεοδώρα Τζήμου, Χριστίνα Τσάφου, Κωνστάντια Χριστοφορίδου, Μαριλού Κατσαφάδου, Ιωάννης Παπαζήσης, Νίκος Αρβανίτης, Γιώργος Χρανιώτης, Δημήτρης Λιόλιος, Γιάννης Ρούσσος. Είμαστε μία μεγάλη ομάδα κι έχουμε την τιμή να μας κάνει τις χορογραφίες ο Φωκάς Ευαγγελινός. Είναι ένα σύγχρονο έργο και νομίζω ότι έχει γίνει μια ωραία και ενδιαφέρουσα δουλειά.

Πηγή: mytv

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved