Βίβιαν Κοντομάρη: «Τον χρόνο που μου απομένει, τον αφιερώνω στο παιδί μου»
Showbiz

Βίβιαν Κοντομάρη: «Τον χρόνο που μου απομένει, τον αφιερώνω στο παιδί μου»

Είναι η τηλεοπτική «Μπέλα», είναι το κορίτσι «μπελάς» στην οικογένεια Χαμπέα της επιτυχημένης σειράς του Alpha «Tο σόι σου». 

Η Βίβιαν Κοντομάρη σε πρόσφατη συνέντευξή της απάντησε στην "κλισέ" ερώτηση για το πώς είναι να είσαι συγχρόνως μαμά αλλά και σκληρά εργαζόμενη.

«Αυτό κι αν είναι δύσκολο... Αυτή την περίοδο μου λείπει αρκετά η οικογένεια μου, αλλά και η ξεκούραση. Πολλές φορβές ξεκινώ νωρίς το πρωί και τελειώνω αργά το βράδυ. Τον χρόνο που μου απομένει τον αφιερώνω στο παιδί μου και, αν περισσέψει κάτι, και στον Σταύρο! Δυστυχώς νιώθω ότι χάνω ωραίες στιγμές από τον γιο μου. Φροντίζω όμως όσο μπορώ να υπάρχουν κενές ώρες και ημέρες, τις οποίες περνάμε μαζί. Έτσι, γεμίζω ενέργεια για τις επόμενες δύσκολες. Και κάπως έτσι η ζωή συνεχίζεται».

Χάρη στο «Σόι» σκέφτεται ποτέ πώς θα είναι η ίδια ως πεθερά;

«Εύχομαι ο γιος μου να μεγαλώσει και να βρει το ταίρι του. Ελπίζω ότι τότε κι εγώ θα γίνω σαν τη δική μου πεθερά, θα είμαι δηλαδή πολύ κοντά στη νύφη μου και θα την αγαπάω σαν παιδί μου. Νομίζω ότι ο προορισμός κάθε ανθρώπου είναι ορατός από σχετικά μικρή ηλικία. Δεν μπορώ "μοιραία" να γίνω κάποια άλλη. Νιώθω μέσα μου ότι η γυναίκα που θα αγαπήσει το παιδί μου και θα αποφασίσει να περάσει τη ζωή της μαζί του θα δεχτεί όλη την αγάπη μου», λέει η ηθοποιός στο Τηλέραμα.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved