Γερονικολού: Ντύνεται νύφη αλλά δεν είναι ο Τσιμιτσέλης ο γαμπρός! Δεν πάει ο νους σας ποιος είναι!
Showbiz

Γερονικολού: Ντύνεται νύφη αλλά δεν είναι ο Τσιμιτσέλης ο γαμπρός! Δεν πάει ο νους σας ποιος είναι!

Tην πιο ευτυχισµένη περίοδο της ζωής της περνά, τόσο επαγγελµατικά όσο και προσωπικά, η εκθαµβωτική Κατερίνα Γερονικολού.

Στη δυνατή πρεµιέρα της παράστασης «Χτυποκάρδια στο θρανίο», που δόθηκε προ ηµερών στο θέατρο «Ηβη» σε σκηνοθεσία του Λάκη Λαζόπουλου, η λαµπερή πρωταγωνίστρια κέρδισε το θερµότατο χειροκρότηµα του κοινού και δυνατά «µπράβο». Το «στοίχηµα» ήταν δύσκολο, αφού ερµηνεύει τον ρόλο της Λίζας Πετροβασίλη, που σφράγισε κινηµατογραφικά η Αλίκη Βουγιουκλάκη, αλλά µε πολλή δουλειά το κέρδισε, καθώς άρεσε τόσο στην πρόζα όσο και στα τραγούδια του Μάνου Χατζιδάκι, αλλά και στα χορευτικά του Θοδωρή Πανά.

Οµοίως, αρέσει πολύ και στη σειρά «Τατουάζ» όπου έχει πρωταγωνιστικό ρόλο, ενώ άµεσα θα βγει και η ταινία «Bachelor», στην οποία παίζει µαζί µε τον καλό της, Γιάννη Τσιμιτσέλη. Ευτυχεί λοιπόν επαγγελµατικά, ευτυχεί όµως και προσωπικά στο πλευρό του συντρόφου της, που -όπως µαθαίνουµε- «τρύπωσε» πολλές φορές στις πρόβες της αγαπηµένης του για να την απολαύσει, ενώ πήγε και την πήρε από το «Ηβη» το βράδυ της πρεµιέρας της, σφίγγοντάς την στην αγκαλιά του.

Όπως «τρύπωσε» ο Γιάννης στο «Ηβη», «τρύπωσε» και η Κατερίνα στο θέατρο «Βέµπο» για να τον χαρεί να σαρώνει τη σκηνή στη σπαρταριστή παράσταση «Μακρυκωσταίοι και Κοντογιώργηδες», έχοντας παρέα της τον θεατρικό επιχειρηµατία Πάνο Κατσαρίδη -µε τον οποίο συνεργάζεται στα «Χτυποκάρδια»και τη σύζυγό του Αννα Τζαµτζή-Κατσαρίδη. Η Κατερίνα χειροκρότησε θερµά τον αγαπηµένο της, όπως και όλο τον θίασο, και δεν σταµάτησε να λέει πόσο τον καµαρώνει. Ηξερε πως, λόγω των παραστάσεών της, δεν θα µπορεί να τον δει κι έτσι πήρε άδεια από τον Λαζόπουλο σε µια πρόβα τους και «πετάχτηκε» στο «Βέµπο» για χάρη της αγάπης της.

Ο Γιάννης και η Κατερίνα, συγκατοικούν στην περιοχή του Παπάγου και ζουν έναν µεγάλο, παράφορο έρωτα τον οποίο τον παραδέχθηκε σε πρόσφατη συνέντευξή του στη Realnews ο ζεν πρεµιέ. Επαψαν το... κρυφτό από τους παπαράτσι, αποφάσισαν να µιλούν ανοιχτά για τον έρωτά τους, αλλά όσοι περιµένουν να δουν τη γοητευτική πρωταγωνίστρια νύφη, όπως στη σκηνή του «Ηβη», θα πρέπει να περιµένουν πολύ, αφού το ζευγάρι δεν σκέφτεται να επισηµοποιήσει τη σχέση του -τουλάχιστον άµεσα. «∆εν είναι στα σχέδιά µας κάτι τέτοιο», είχε πει ο Γιάννης Τσιµιτσέλης και αυτό το εκµυστηρεύεται και η Κατερίνα Γερονικολού στον φιλικό της κύκλο.

Και στα καµαρίνια που της κάνουν πλάκα όταν φορά το νυφικό η ίδια λέει «στη σκηνή ναι, να γίνω νύφη, στη ζωή γιατί;», ενώ -όπως όλα δείχνουν- ενδέχεται να βάλει και άλλο νυφικό, αυτή τη φορά για τις ανάγκες της σειράς «Τατουάζ», έπειτα από πρόταση γάµου που της κάνει ο Στέφανος (κατά κόσµον Γιώργος Αγγελόπουλος ή Ντάνος).

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved